Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spolszczenie do gothic 3 : Forsaken Gods - Enhanced Edition

hubi414

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam spolszczenie do gothic 3  Forsaken Gods - Enhanced Edition. Nigdzie nie moge znaleźć długo szukałem bez skutku. Jakby ktoś mógł uploadować spolszczenie z dubbingiem ,ale wystarczą same napisy.

P.S Znalazłem jakieś spolszczenie napisów , ale po podmiance plików i uruchomieniu gry w menu nie ma w ogóle napisów nic.

Wersja gry ang.

Opublikowano

Pobrałem , podmieniłem pliki jakie trzeba było i po odpaleniu gry wyskakuje okienko : Filename dialog Found non unique filenames. Please remove redundant resources : Myrtana_Orc_Camp.Irent Myrtana_Orc_Camp.Irentad Myrtana_Orc_Camp.sec Myrtana_Orc_Camp.secdat. Lecz po wciśnięciu ok gra dalej uruchomi się , ale w menu głównym nie ma żadnych napisów pusto da się uruchomić nową grę , ale po załadowaniu do filmiku wywala błąd gothic 3 forsaken gods enhaced edidion. Wie ktoś jak to spolszczenie dobrze zrobić być może jakoś źle podmieniam , ale niby podmieniłem dobre.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...