Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam gry MMORPG

Brand.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, szukam gry mmorpg, Interesują mnie gry podobne do WoW'a, Aiona i Tery. Oczywiście ściągam Aiona, ale nie jestem pewny, ze mi sie spodoba, wiec prosił bym o doradzenie innej gry .

Nie chcę gier typu takich jak:

-Meetin,

-4story,

-LC,

itp itd.

Opublikowano

Cabal, z*******e efekty skilli, łatwe questy, nie problem o eq, grałem troszku czasu w tą gierkę to szybko idzie się nauczyć mechanizmów tej gry, polecam :)

25jcw2w.jpg

Opublikowano

Cabal, z*******e efekty skilli, łatwe questy, nie problem o eq, grałem troszku czasu w tą gierkę to szybko idzie się nauczyć mechanizmów tej gry, polecam :)

Tyle że na Cabalu pustki, prędzej Cabal 2 który niedługo będzie miał wersję Anglojęzyczną, sam na niego czekam.

http://mmorpg.org.pl/news/zobacz/Czekali-my-czekali-my-i-si%C4%99-doczekali-my-CABAL-2-par%C4%99-kroczk%C3%B3w-od-angloj%C4%99zycznej-premiery
Opublikowano

Zobacz prywatne serwery Allods Online oraz GW2. Scarlet Blade prócz cycków ma mało do zaoferowania aczkolwiek można dać jej szansę.

Opublikowano

Grałem w Cabala, i z chęcią czekam na 2, ta gra z cyckami odpada, nie te klimaty, GW2 trzeba kupic(zagrał bym, ale aktualnie nie wydaje kasy, bo zbieram na PC ), mysle nad Aionem, oglądałem wczoraj filmy z PL wersji i mysle, ze bedzie dobrze.

Opublikowano

RaiderZ serdecznie polecam, akurat szukam ludzi do gry bo po zamknieciu serwerow stracilem moja postac a smutno samemu ;c

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Polecam Martial Heroes(Do online) koreanski jedyny i oryginalny serwer. Teraz chyba 167+ lvl. Dzis udalo mi sie ogarnac sekretne pytanko i pykam juz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...