Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Kolejny Skrypt YeaChat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest Mój 2 SKRYPT wiec go poszanuj i nie krytykuj!

Nazwa:

YeaChat

Wersja:

0,5

Autor:

kamil123112

Link:

http://pastebin.com/PGT84cz4

Czyść chat

blokuj chat

odblokuj chat!

Opublikowano

Dodasz może jakiś opis do czego służy bo jak wszedłem to nie wiem o co chodzi

A teraz pora na hejt,że to jest skrypt xD

A po co hejt uczysz się xD

A tak na serio zgaduje,że to do chatu nie oryginalne xD

nwm napisz skrypt GTA czy coś

skillhost-white.svg

Opublikowano

Skrytptów jest w ch**a i jeszcze więcej. Zacznij pisać pluginu :)

Pozdrawiam Mistrz/

|| 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500 ||

Opublikowano

@2up Nie rób żadnych SKRYPTÓW tylko bierz się za pluginy. Jeszcze wyrośniesz na gimba, który zacznie sprzedawać angielskie wyrażenia.

Opublikowano

Skrytptów jest w ch**a i jeszcze więcej. Zacznij pisać pluginu :)

Pozdrawiam Mistrz/

@2up Nie rób żadnych SKRYPTÓW tylko bierz się za pluginy. Jeszcze wyrośniesz na gimba, który zacznie sprzedawać angielskie wyrażenia.

Może on woli się uczyć od skryptów i potem przejść do pluginów? Samo w sobie dzioysk też zaczął od skryptów i przeszedł teraz na pluginy, więc nie pierdolcie, że  już ma przechodzić do trudniejszych rzeczy..

@DomT2000 - Twoja wypowiedź jest ŻAŁOSNA.. (Ta druga część, do tej pierwszej masz odpowiedź wyżej ;)) Bo tacy niektórzy nie lubią pisać lub po prostu nie umieją i najlepiej się uczyć z czegoś zrobionego, skopiujesz parę linijek i następnym razem sam tą linijkę napiszesz..

Co do sprzedawania.. To jest dobry biznes, na jakieś mniejsze skrypty, na większe też tylko trzeba mieć dobrą maszynę lub mało slotów (tak do 50)..

@top.

Twój skrypt jest dobry, jeżeli to jest Twój drugi skrypt. Umiesz ozywać zmiennych co jest naprawdę dobrym plusem jak na drugi skrypt (ja jeszcze przy drugim nie umiałem, ale wtedy jeszcze nie było takich poradników :D)

Proponuję Ci dodać więcej "rzeczy" typu pisanie co 3 sekundy itd. Pomysł  @KAM202 z tym chatem vipa i admina jest bardzo dobry, spróbuj go napisać, jeżeli chcesz mogę Ci pomóc, dla mnie to są 2 minuty roboty, ale jeżeli chcesz to pisz do mnie ;) (nauka loopa :D)

PS: Następnym razem spróbuj pisać bardziej rozbudowane skrypty, chyba, że co post chcesz widzieć "TO JUŻ BYŁO". "KOLEJNY SYF" itd. co Cię nie motywuje, a wręcz przeciwnie.. (sam wiem jak to jest..)

Pozdrawiam i życzę powodzenia w dalszej nauce :)

Opublikowano

Może on woli się uczyć od skryptów i potem przejść do pluginów? Samo w sobie dzioysk też zaczął od skryptów i przeszedł teraz na pluginy, więc nie pierdolcie, że  już ma przechodzić do trudniejszych rzeczy..

@DomT2000 - Twoja wypowiedź jest ŻAŁOSNA.. (Ta druga część, do tej pierwszej masz odpowiedź wyżej ;)) Bo tacy niektórzy nie lubią pisać lub po prostu nie umieją i najlepiej się uczyć z czegoś zrobionego, skopiujesz parę linijek i następnym razem sam tą linijkę napiszesz..

Co do sprzedawania.. To jest dobry biznes, na jakieś mniejsze skrypty, na większe też tylko trzeba mieć dobrą maszynę lub mało slotów (tak do 50)..

@top.

Twój skrypt jest dobry, jeżeli to jest Twój drugi skrypt. Umiesz ozywać zmiennych co jest naprawdę dobrym plusem jak na drugi skrypt (ja jeszcze przy drugim nie umiałem, ale wtedy jeszcze nie było takich poradników :D)

Proponuję Ci dodać więcej "rzeczy" typu pisanie co 3 sekundy itd. Pomysł  @KAM202 z tym chatem vipa i admina jest bardzo dobry, spróbuj go napisać, jeżeli chcesz mogę Ci pomóc, dla mnie to są 2 minuty roboty, ale jeżeli chcesz to pisz do mnie ;) (nauka loopa :D)

PS: Następnym razem spróbuj pisać bardziej rozbudowane skrypty, chyba, że co post chcesz widzieć "TO JUŻ BYŁO". "KOLEJNY SYF" itd. co Cię nie motywuje, a wręcz przeciwnie.. (sam wiem jak to jest..)

Pozdrawiam i życzę powodzenia w dalszej nauce :)

Dzienks za motywacje ;] masz lajka a i o co chodzi wam z tym chatem? chodzi wam oto ze by był chat dla vipa? i dla adminów np /vipchat treść?

Opublikowano

./chat vip - przełącza na chat dla vipów

./chat admin - przełącza na chat dla adminów

./chat global - przełącza na chat globalny

jeśli jest wpisana np komenda ./chat vip to odrazu piszesz na chacie ale wyświetla się dla vipów czyli po prostu z daną permissią (np. chat.vip) ([VipChat] KAM202: Test)

jeśli wpisze admin i ma odpowiednią permissie to pisze na chacie dla adminów czyli (np. chat.vip albo *) ([AdminChat] KAM202: Test)

natomiast jeśli wpisze ./chat global to pisze do wszystkich graczy wiadomosc

PS. Oczywiście admin musi również widzieć chat dla vipów :D

PS2. Musi widzieć nawet jeśli nie jest na nim

W miarę łatwe do napisania :)

iker_casillas___2012_by_majorczyk8-d5dzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...