Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bany za flame

Just Diego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Banów jako tako nie widziałem za flame ( mój przypadek, tylko 150 gier restrykcji chatu, mało #).  Teraz dostaje się tylko restrykcje chatu. 

Cóż jak nie dostawać banów na chat? Nie pisz nic na chacie a w sposób lekko chamski można reportować innych za wulgarny język ( ja tak robię, no prócz znajomych z mpc ) żeby się odwdzięczyć. 

Zreportują Ciebie za nic a system pewnie i tak restrykcje wlepi.

@Alex Mercer można *

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Ban za flame to raczej dostajesz w formie restrykcji czatu i będziesz je ciągle dostawał jeśli jakiś czas temu chociażby flamowałeś. Albo nawet nie musisz flamować, bo wystarczy raport od typów i masz pozamiatane.

Opublikowano

Według mnie dobre posunięcie ze strony Riotu z tą blokadą na chat. Flame nic nie ugrasz. Twoi koledzy będą grać gorzej lub specjalnie trollować. Nie ma sensu. ;-)

Za flame są blokady na chat.

Opublikowano

Ja cisnę ludzi jak chcę i nigdy bana nie dostałem oprócz wychodzenia z gier 2x na 1 dzień :)

Po ryju powinieneś dostać za wychodzenie z gier. 

top@ Nie. Są tylko blokady na xx gier. Jak nadal Ciebie reportują tym na wiecej gier dostajesz bana

Dawniej Mounthains... :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...