Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc przy wyborze pada!

Demix666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Zastanawiam się nad kupnem pada do Fify 14 gram na Xboxie 360 i ostatnio znalazłem ciekawą ofertę lecz nie wiem czy to prawda co piszą o tym padzie czy tylko bajki.. Czy ktokolwiek posiada tego pada? i czy to prawda co tam o nim piszę sprzedający bo nie jestem pewnie tego zakupu czy warto? Z góry dziękuje za pomoc!

http://allegro.pl/xbox-360-oryginalny-p ... 02782.html

Gdyby link nie działał dodam zdjęcie i jego opis.

OPIS: 

Przed Tobą jedyny i niepowtarzalny, oryginalny i licencjonowany, perfekcyjnie wykonany i zapewniający kontrolę na najwyższym poziomie - Pad EA SPORTS dla Xbox 360.

Jest to PRZEWODOWY pad wysokiej jakości, o najlepszym czasie reakcji. Grając w Fifę jesteśmy przyklejeni do ekranu, aby nie uronić ani sekundy meczu - przewodowy pad sprawdzi się wobec tego o wiele lepiej niż bezprzewodowy, z wolniejszym czasem reakcji. Wielu najlepszych graczy gra właśnie na kontrolerach przewodowych.

Licencjonowany kontroler EA Sports

Wysokiej jakości pucharowe wykonanie oraz innowacyjne rozwiązanie SmartTrack™ zapewnia doskonałą wydajność i bardziej precyzyjną kontrolę nad ruchami zawodników, w tym strzelanie bramek, zwroty i zwody oraz kontrolę nad pracą nóg zawodników.
Współpracuje z każdą konsolą Xbox 360.
Poszerzone tylne triggery dla większego komfortu grania.
Paroprzepuszczalna struktura zapobiega poceniu rąk.
Zerowy lag i brak martwej strefy przy użyciu kontrolera EA Sports.
Podświetlane logo EA SPORTS i odłączany kabel.

Zaprojektowany z myślą o poważnym graczu FIFA, ten wysokiej jakości kontroler wprowadza autorskie rozwiązanie SmartTrack™, które oferuje graczom grę bez lagów i martwej strefy spotykanej w standardowych padach Xbox 360 i zapewnia ostateczną kontrolę nad akcją w FIFA.

Zapewnia bardziej precyzyjne strzały, większą kontrolę w dryblingu i zwiększony komfort.
Oficjalny i licencjonowany kontroler EA Sports obecnie jest najlepszym rozwiązaniem dla graczy FIFA w swojej dziedzinie.
Pokonaj rywali z pomocą poszerzanych tylnych triggerów, ich zwiększonej czułości jak i specjalnej porowatej strukturze, która zapobiega poceniu rąk podczas gry.
Dodatkowo kabel kontrolera jest odczepiany co ułatwia transport a logo EA SPORTS™ Football Club jest podświetlone, nadając kontrolerowi dodatkowego charakteru.
Technologia SmartTrack™ pozwoli Ci na lepszą kontrolę nad gałkami analogowymi poprzez wzmocnioną precyzję i wydajność. Ta funkcja umożliwia Ci oddawanie celniejszych strzałów, lepsze zwody i ostateczną kontrolę nad zawodnikami.
Projekt kontrolera bazuje na licencjonowanej piłce do gry od EA Sports Football Club i wiernie odwzorowuje ducha serii FIFA.

i zdjęcie jakby co.

http://img15.allegroimg.pl/photos/oryginal/44/21/80/27/4421802782

Opublikowano

Moim zdaniem pad nie ma wpływu na to jak grasz. Mam pada za 30zł a gra mi się nim świetnie.

Polecam ci oryginalne pady od Konsol.

Możesz zainwestować w droższy sprzęt i kupić kontroler od PS4. 

Wytrzymały, sprawdza się ;) 

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Albo Logitech F310, albo pad od xboxa.

Tak jest Samosznik,pady od Logitech są nawet niezłe

Milunia ! życiem Kubi Producentem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...