Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nagrywanie

Eryk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo, chce nagrywać swoje gry.

polecacie jakiś program?

ma spełniać poniższe wymagania albo @Szymico się wami zajmie 

a) samo się nagrywa 

B) nie crashuje się

c) miejsce na kompie dowolnie, mam dużo miejsca

d) zajebista jakość

Opublikowano

Ja na moim starym komputerze nagrywałem Bandicamem.

[2gb ramu / 2 rdzeniowy]  - 30 FPS 

Opublikowano

zajebista jakość oraz nieograniczone miejsce na dysku to fraps, jednakże polecam action, nie muli kompa, jakość w HD ( render można ustawić ) ( płatny niestety ) 

Samo się nagrywa? Hmm cokolwiek to znaczy, w programie klikasz przycisk odpowiadający za nagrywanie no i działa ( np f9 )

f1a327ea2f.png

Opublikowano

LolReplay, polecam, sam go używam, nie trzeba nawet wyłączać kiedy gra się w coś innego niż lol, bo po prostu zajmuje bardzo mało miejsca oraz nie zabiera prawie wcale ramu.

nie przycina też lola oraz nagrywa wszystko pięknie w jakości takiej jaką masz ustawioną.

47yhn8.jpg

na chuj sie patrzysz konfiturko?

Opublikowano

Również polecam Action, znacznie mniej nagrania ważą niż te, co są nagrane za pomocą Fraps'a. FPSy też jakoś specjalnie nie spadają. Z "samo nagrywaniem" to nie wiem, ale wciskasz klawisz, który sobie ustawisz i Ci nagrywa :P LOLReplay jest bardzo dobry (do tego "sam" nagrywa), ale... Ja miałam z nim często problemy. Albo odtworzyć nie chciało mi nagranej powtórki, a to niby nagrywało, gdzie nie było nigdzie zapisanego nagrania. Więc podziękowałam.

Opublikowano

@UP-  O ile grasz na 720p to jest spoko.

Jeszcze alternatywnie dla posiadaczy kart graficznych od zielonych(nvidia) mogę polecić ShadowPlay (Od jakiegoś czasu wbudowane w Nvidia Geforce Experience). Można ustawić zarówno ciągłe nagrywanie, jak każdym innym programem, lub też tryb cienia, w którym to przechowywane jest w pamięci 1-20 ostatnich minut gry- jeśli są warte uwiecznienia wciskasz 1 przycisk i zapisują się na dysku. Bardzo przyjemne do zrzucania tylko np teamfightów a nie każdej sekundy gry.

Opublikowano

a powiedzcie mi da się przesunąć to okienko z liczbą z górnego prawego rogu? zasłania mi minutę gry

Opublikowano

jeszcze jedno pytanie, bo jak wiecie w lolu przesuwa się kamerę dając myszkę w boki ekranu. 

po starcie z nagrywaniem pojawiały się czerwone kreski po bokach że nagrywam i to uniemożliwia mi operowanie kamerą a zawsze kamera, lepszy focus > nagrywanie

Opublikowano

f5

jest coś żebym mógł normalnie kamerą ruszać? przeszkadzają mi te czerwone paski od nagrywania przez co nie mogę ruszać kamerą

Opublikowano

f5

jest coś żebym mógł normalnie kamerą ruszać? przeszkadzają mi te czerwone paski od nagrywania przez co nie mogę ruszać kamerą

Spróbuj nagrywać nagrywarką z Camtasii, sprawdź czy jakość Cię zadowoli.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...