Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Diablo 3 & RoS.

XFragsHD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka!

Dawno nie grałem w Diablo (w młodości w I i II) i po wieloletniej przerwie chciałbym powrócić do Diablo, ale już w 3. części :)

Z tego co widziałem to Diablo 3 kosztuje 80zł a RoS dodatkowe ~100zł.

Czy istnieje jakiś pakiet gdzie zakupię D3 + RoS (na PC) za jednym zamachem? Coś jak premium edition w Battlefieldzie :P

Czy nie warto poczekać na jakieś promocje w najbliższym czasie? Oczywiście nie mówię tu o świętach ale coś na przełomie lipiec-sierpień może?

Z opinii dowiedziałem się że dodatek RoS jest niemalże obowiązkowy. Kilku znajomych ze mną chcą również zakupić D3 (stara, dobra ekipa) to może jest jakaś promocja jak na steamie że za 4-Pack jest taniej? :D

Za wszelką pomoc dziękuję!

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

Ten drugi link jest do wersji Deluxe dodatku RoS :P Pierwszy link jest super dzięki :)

Jak myślicie? Będzie jeszcze jakaś promocja czy nie warto czekać?

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

Jak dla mnie cena i tak nie jest najwyższa, cena po premierze to było jakieś 150zł za same D3, później wyszedł dodatek też ok. 150zł.
Lecz ostatnio na G2A był dodatek za 75zł (mała promocja) myślę, że " większych promocji " tak szybko nie będzie.

Pomogłem ?   Zostaw vwPNej5.png?1

Opublikowano

Dodatek jest drogi jak na to co oferuje. Niestety bez ros'a możesz się poczuć jakbyś grał w demo, więc raczej lepiej sobie kupić z dodatkiem. I ja na twoim miejscu poczekałbym jeszcze trochę, aż cena spadnie. No chyba, że Twoi kumple już kupują to wtedy warto sobie kupić razem z nimi, żebyś w tyle nie był ^^

Opublikowano

no i diablo nie mozna kupic na steamie

tworzysz konto na battlenecie, tam wklepujesz klucz i musisz pobrac apke taka jak steam ale z grami Blizzarda i przez nią grasz

nie liczylbym na promocje, dodatkowo poprzez sklep blizza gra jest w euro wiec bardziej oplaca sie kupic na fabrykakluczy albo keye albo w jakims sklepie w wersji pudelkowej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...