Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy skin do Vi i Ezreala oraz splashart do 32 postaci

bronz smurf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Vi paskudna, Ez ujdzie, przynajmniej podobna do skórki Jayce, rework Sony <3 Poza tym, był już gdzieś temat odnośnie tego :P

Podniecasz się reworkiem, który sprawi, że Sona będzie gównem? Jej

Skiny mi się podobają. Nie wiem o co wam chodzi. Zawsze mogłby być gorsze. Splash do Jarvana Komandosa <3 Wreszcie jakiś postęp c :

Chodzi mi o wygląd Sony :)

Opublikowano

Ja się pytam po co kolejny skin do Eza. Niech zrobią do jakiejś postaci, która ma mało skinów, np. Karma ;_;

1780114744926761191981.png

Opublikowano

Rito ma już chyba mało pomysłów... ;/

Nowa skórka Vi i Eza w stylu Jayce ( Wytwornego o ile dobrze pamiętam... ) w dodatku dużo słabiej "zrobiona".

Ta seria Mecha - skinów to też nie dla mnie... Zapewne Rito chce zachęcić graczy to "kolekcjonowania" skinów, jednak ja czekam na "perełki" ^^

Opublikowano

Vi paskudna, Ez ujdzie, przynajmniej podobna do skórki Jayce, rework Sony <3 Poza tym, był już gdzieś temat odnośnie tego :P

Podniecasz się reworkiem, który sprawi, że Sona będzie gównem? Jej

Skiny mi się podobają. Nie wiem o co wam chodzi. Zawsze mogłby być gorsze. Splash do Jarvana Komandosa <3 Wreszcie jakiś postęp c :

Opublikowano

Paskudne skiny .. w ogóle mi się nie podobają .. 

minionek_5956.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...