Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"JP Armia"

Gość imagusieg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co sądzicie o tej bandzie idiotów? ostatnio jakiś chłopak, no może nie wyglądał jak chłopak, obraził podobno jp armie, i do dzisiaj sa fp, grupy o tym ze chca go zabic, co myslicie o tym?

ps. te grozby byly realne, podali nawet jego adres, numer telefonu na grupieXD

Opublikowano

Najgorsze co może być, bana internetowych napinaczy którzy mają zbyt wysokie mienianie o sobie. Wszystko zaczął isamu który myśli ze jest najlepszym człowiekiem na planecie i jak on tak mówi to jak jest, BuFu obrażał tylko po to aby jego nędzny serwer się wybił, "JP", jak to wg. brzmi, dla mnie to totalna porażka, jak bym wstydził się przyznać do takiego czegoś.

Pozdro to moje zdanie, tylko mi nie naj**cie, pamiętajcie byczki o 7x siłowni w tygodniu, przecież jesteście mocni, 
Wolał bym już oglądać godzinę jak ktoś kopie diamenty w Minicrafcie niż to

Czekam na hejty

Dota 2 > Lol

Opublikowano

Tą sprawę Gimper poruszał :-) Dzieci JParmii są poniżej poziomu (krócej idioci), ale ich przedstawiciele (Isamu, Nitro, Nymfa itd.) nie raz pokazali, że takowy poziom utrzymują. Aha i to raczej nie jest dział do pogaduszek :D

Pozdro to moje zdanie, tylko mi nie naj**cie, pamiętajcie byczki o 7x siłowni w tygodniu, przecież jesteście mocni

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Panowie wybaczcie mi że pytam, ale nie orientuję się w PL-u.

Kto to kur*wa jest Isamu, Nitro, Nymfa?

I jakim cudem znaleźliście połączenie mody na JP z Metinem? :O

2l6yat.jpg

Opublikowano

PRAWILNIE PRZYPOMINAM O JP ARMII NA SPOTKANIU, JEST SIE CZEGO BAĆ, NIC TYLKO CZEKAĆ NA PGA I ZOBACZYĆ ICH NA ŻYWO :))

Ogólnie to polecam dołaczyc do grupy "JP ARMIA ZAMACHY ENTERNETOWE" na fejsie, zbiorowisko totalnej beki xD

9931714058826471214568.jpg

Opublikowano

Rmf30ez.png

Z tej całej JP armii tylko Nymfa trzyma jakiś tam poziom.

Nie będę się tutaj na temat nich rozpisywał, a temat powinien lecieć do pogaduszek.

giphy.gif ­

Opublikowano

To mój komentarz w tym temacie.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Specjalista
Opublikowano

Dzieciaki które mają zryty łeb przez debila któremu tylko komputer w głowie.

Ja nw żeby tyle lat mieć i napierdalać przed szkiełkiem prawie 24/7.

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Kogos pojebalo robiac temat o tej smiesznej jp armi w metinie, raczej pogaduszki ^^

Co do tematu to wole nie hejtowac bo mnie jeszcze znajdo, pobijo, i nie wiadomo co jeszcze :x

1377808813-U903831.png

Opublikowano

Banda dzieci z poyebanym człowiekiem na czele. Ich pogrzało z tą armią, myślą, że są najlepsi i najsilniejsi. Dodam, że rozbawiły mnie te ich przykazania, tylko się ośmieszają... Dobrze, że ja nie jestem w tym gównie :)

Opublikowano

@E69 Tu chodzi o to że to jego źródło zarobku i zarapia pewnie całkiem sporo. A co do tej armii całej to jakaś komedia, jak zobaczyłem to zdjęcie to myślałem że to jakaś wycieczka szkolna. Szkoda że tak ślepo wierzą w to wszystko co ten pajac im mówi, może z 10% z nich zacznie później normalnie myśleć a reszta to takie dresiki będą tylko więcej przed kompem będą siedzieć .

YebieMieTOo

ADC !

Opublikowano

128171405884029949795.png

Z tej całej JP armii tylko Nymfa trzyma jakiś tam poziom.

Nie będę się tutaj na temat nich rozpisywał, a temat powinien lecieć do pogaduszek.

NO CIEKAWE. . .

Może ktoś zapodać link jak ten "33 kilowe dziecko" obraża isamu/jp armie

juz jest usuniete to

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...