Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA IV Najnowszy patch.

marcinkloc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy ktoś mógłby mi podesłać link do najnowszego patcha GTA IV? Bo po zainstalowaniu straszne lagi itp. a wiem, że to pomaga, bo kiedyś też tak miałem. ;)

Opublikowano

Witam, czy ktoś mógłby mi podesłać link do najnowszego patcha GTA IV? Bo po zainstalowaniu straszne lagi itp. a wiem, że to pomaga, bo kiedyś też tak miałem. ;)

Sądziłem, że masz oryginalną grę, ale wtedy przecież RGSC automatycznie ściąga najnowszego patcha.
Przykro mi, nie pomagamy w instalacji i konfiguracji pirackich kopii gier. Spójrz do regulaminu forum.

Jeżeli chodzi o patcha 1.0.7.0 to powinien sam się zaktualizować skoro masz ORYGINALNĄ wersję, jeżeli nie masz to sam się nie zaktualizuje...
Opublikowano

Mam oryginalną grę... Ale nie na Steam'ie... Jak nie wierzysz, to Ci nawet mogę zdjęcie pudełka przysłać z dwoma płytami i gazetką...

W takim razie, jeżeli sądzisz, że masz oryginalną grę to najnowszy UPDATE powinien sam się zaktualizować do najnowszej wersji poprzez RGSC. Do gry wchodzisz w trybie online, poprzez R☆ live ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...