Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fubu a Isamu

Eskite

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam z tego co wiem od paru lat na YT jest drama FuBu i Isamu i mam pytanie jako chodzi o metina głownie o co w tej całej dramie chodzi?
Dlaczego ten cały Isamu okradł tego fubu? Nie wyglada zeby Fubu mu czyms zawinił po jego filmikach( wkoncu fubu fajne ma filmiki)

Opublikowano

Po 1 ISAMU nikogo nie okradł tylko fubu okradł Małysza (Małysz włożył hajs na balmorę) i po pewnym czasie się mu kasa nie zgadzała itp. fubu to złodziej okradał na własnym serwerze sprzedawał baryłki na allegro, więcej dowiesz się w tym filmie ;)

https://www.youtube.com/watch?v=Umb6t5RSxa8

Opublikowano

Po 1 ISAMU nikogo nie okradł tylko fubu okradł Małysza (Małysz włożył hajs na balmorę) i po pewnym czasie się mu kasa nie zgadzała itp. fubu to złodziej okradał na własnym serwerze sprzedawał baryłki na allegro, więcej dowiesz się w tym filmie ;)

https://www.youtube.com/watch?v=Umb6t5RSxa8

Nie okradł nikogo FuBu.

Małysz gówno wyłozył na balmore, w dodatku nic nie robił dlatego go fubu wyjebał, po prostu nie dostał wypłaty za swoją prace, której nie było.

Nie znasz, a się wypowiadasz.

Handlu bryłami też żadnego nie było.

Jak się wypowiadasz to się upewnij a nie się wypowiadasz dając filmy bandy isamu które zrobić moge w 10minut tylko ze beda działac na niekorzysć isamu.

Opublikowano

Nie okradł nikogo FuBu.

Małysz g****o wyłozył na balmore, w dodatku nic nie robił dlatego go fubu wyjebał, po prostu nie dostał wypłaty za swoją prace, której nie było.

Nie znasz, a się wypowiadasz.

Handlu bryłami też żadnego nie było.

Jak się wypowiadasz to się upewnij a nie się wypowiadasz dając filmy bandy isamu które zrobić moge w 10minut tylko ze beda działac na niekorzysć isamu.

Broń dalej tego swojego funfla fubu były dowody, że okradł i są dalej na YT dowody więc czego szczekasz? Dowody może zaraz, że są podrobione?
Opublikowano

Isamu miał Pompamt2, a FuBu wstawił w ten serwer furtkę i później go zniszczył ;) Ich drama nie ma nic związanego z Małyszem. Apropo, nie wierzcie w to, że FuBu okradł Małysza lub na odwrót, bo oni sami plączą się w kłamstwach. Nic do nich nie mam jak co :)

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Ale wy tępi w chu jesteście.

Kilka lat temu jak graliście w metina tylko FuBu nagrywał.

Teraz marny AKA JP DREES EL MENTOR GIMBUSÓW nagrywa filmiki z kolegą z hiszpanii.... szkoda słów.

Osobiście do Fubona nic nie mam jest całkiem spoko mozna z nim pogadać na teamspeaku. IP Daje na pw bo nwm czy mozna tu.

Fubu nikogo nie okradł... gówno wiecie a pierdolicie. Małysz nic nie robił to go fubon wyjebał.

Opublikowano

Żal mi czytać waszych postów, ja bym osobiście wszystko zgłosił jako spam ale ok.

Fubu sam powiedział w jednym ze swoim filmików, że jego nie interesuje to czy ludzi będą gadać czy sprzedawał bryłki czy nie bo jest na swoim terytorium i może robić co chce.

Jest wiele filmów o tym jak FuBu bardzo jest fałszywy i jak bardzo liże d*** i wszystkie są prawdą.

Nawet sam FuBu twierdził, że IsAmU okradł ludzi na serwerze PompaMT2 na smsy które mówiąc z prawdą na początku nie działały dobrze. Oczywiście były to smsy na IS

na samym początku serwera. Poza tym po co miały to robić skoro ktoś i tak zapłacił, aby dostać te DM ? Jest to waluta w grze, a dodanie jej nie sprawia najmniejszego problemu. 

Wszystko powinno być jasne. 

Isamu miał Pompamt2, a FuBu wstawił w ten serwer furtkę i później go zniszczył ;) Ich drama nie ma nic związanego z Małyszem. Apropo, nie wierzcie w to, że FuBu okradł Małysza lub na odwrót, bo oni sami plączą się w kłamstwach. Nic do nich nie mam jak co :)

Redaktor od siedmiu boleści. FuBu go nie okradł ok... Tylko skoro go niby nie okradł to czemu jest na niego tyle filmików ? Przecież gdyby płacił tyle jak było mówione to by się nikt nie czepiał, a jednak.

Dasz drugiemu to pierwszy traci, a tak masz całość dla siebie. Czasami trzeba też myśleć logicznie.

Masz na to dowody, że to wszystko były kłamstwa ? 

Jeśli nie masz to patrz co napisałem 2-3 linijki wyżej.

Opublikowano

Tak gadacie o tym Fubu jaki to z niego zły człowiek, a tak naprawdę nic nie wiecie. Nie znając kogoś można naprawdę wiele gadać, ale jak trzeba argumentować to każdy z was się zamyka. Osobiście szanuję Fubu bo w przeciwieństwie do isamu nie robi z siebie idioty oraz mimo tego, że jesteśmy konkurencją na 'rynku' serwerów Metin2 to razem z Bambuskiem pomogli mi nie raz gdy miałem problem z serwerem.

Opublikowano

Tak gadacie o tym Fubu jaki to z niego zły człowiek, a tak naprawdę nic nie wiecie. Nie znając kogoś można naprawdę wiele gadać, ale jak trzeba argumentować to każdy z was się zamyka. Osobiście szanuję Fubu bo w przeciwieństwie do isamu nie robi z siebie idioty oraz mimo tego, że jesteśmy konkurencją na 'rynku' serwerów Metin2 to razem z Bambuskiem pomogli mi nie raz gdy miałem problem z serwerem.

Robienie z siebie idioty to robienie idioty, ale każdy ma inne zachowanie i inny rodzaj humoru. Dla mnie Twoje zachowanie może być idiotyczne, bo moje jest inne od Twojego.

Nie należy nikogo obrażać. Jak nie widziałeś go w normalnej sytuacji to nie mów.

Pseudo znawcą nie jestem gdyż widziałeś normalne dowody.

Uczeń
Opublikowano

Czy Wy jesteście normalni? To sprawa pomiędzy FuBu i Isamu, jeden drugiemu robi czarny PR (nie ważne, który któremu)  licząc na to, że biernie będziecie przyjmować te informacje i przeżywać cudzą "krzywdę" (bo żadnej krzywdy tam nie było, zarówno jeden jak i drugi na Was zarabiają). A Wy faktycznie jak bierne owce odwracacie głowę tam, gdzie najgłośniej szczeka pies. Co Was obchodzą te dwie osoby? jakie one mają znaczenie dla Was i dla Waszej gry? Monitorowanie tej całej sytuacji przypomina kibicowanie ulubionemu bohaterowi w brazylijskim serialu.

Nie dajcie się manipulować tym, którzy mają Was za frajerów, na których można po prostu zarobić!!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Żal mi czytać waszych postów, ja bym osobiście wszystko zgłosił jako spam ale ok.

Fubu sam powiedział w jednym ze swoim filmików, że jego nie interesuje to czy ludzi będą gadać czy sprzedawał bryłki czy nie bo jest na swoim terytorium i może robić co chce.

Jest wiele filmów o tym jak FuBu bardzo jest fałszywy i jak bardzo liże d*** i wszystkie są prawdą.

Nawet sam FuBu twierdził, że IsAmU okradł ludzi na serwerze PompaMT2 na smsy które mówiąc z prawdą na początku nie działały dobrze. Oczywiście były to smsy na IS

na samym początku serwera. Poza tym po co miały to robić skoro ktoś i tak zapłacił, aby dostać te DM ? Jest to waluta w grze, a dodanie jej nie sprawia najmniejszego problemu.

Wszystko powinno być jasne.

Redaktor od siedmiu boleści. FuBu go nie okradł ok... Tylko skoro go niby nie okradł to czemu jest na niego tyle filmików ? Przecież gdyby płacił tyle jak było mówione to by się nikt nie czepiał, a jednak.

Dasz drugiemu to pierwszy traci, a tak masz całość dla siebie. Czasami trzeba też myśleć logicznie.

Masz na to dowody, że to wszystko były kłamstwa ?

Jeśli nie masz to patrz co napisałem 2-3 linijki wyżej.

Widziałem wszystkie filmy Małysza z dowodami na Jarka, jak dał mu bryłki itd. i nie przekonały mnie one. Zbaczamy z tematu na drogę Małysz vs FuBu. Tylko tyle napiszę, bo z takimi osobami nie ma co (zaraz padną wyzwiska).

Opublikowano

Kazdy pisze tylko o brylkach,ktore rozdawal/sprzedawal FuBu.Owszem bylo tak ale o tym,ze Miszczu wkopal sam siebie na filmie nie pamietacie? (Uchwycil moment handlu z GM) .Z pewnoscia takich sytuacji bylo wiecej.Kiedys obstawalem ale za Isamu kasa go zmienila.Calkowicie zapomnial o swoim serwerze.Na forum ravii nie zalozyl nawet konta.Jesli chodzi o balmore,moim zdanoem jest ona najlepszym hardem i watpie aby kiedykolwiek sie to zmienilo.W przeciwienstwie do ravii jest ona stale rozwijana.Liczba graczy na obu tych serwerach jest podobna mimo,ze Isamu ma ~350k subow.To o czyms swiadczy.

I nie wierzcie w te bajki,ze ktos kogos okradl.Jeden chcial pozbyc sie drugiego,ot cala filozofia :)

Srij9JT.png

Opublikowano

Kazdy pisze tylko o brylkach,ktore rozdawal/sprzedawal FuBu.Owszem bylo tak ale o tym,ze Miszczu wkopal sam siebie na filmie nie pamietacie? (Uchwycil moment handlu z GM) .Z pewnoscia takich sytuacji bylo wiecej.Kiedys obstawalem ale za Isamu kasa go zmienila.Calkowicie zapomnial o swoim serwerze.Na forum ravii nie zalozyl nawet konta.Jesli chodzi o balmore,moim zdanoem jest ona najlepszym hardem i watpie aby kiedykolwiek sie to zmienilo.W przeciwienstwie do ravii jest ona stale rozwijana.Liczba graczy na obu tych serwerach jest podobna mimo,ze Isamu ma ~350k subow.To o czyms swiadczy.

I nie wierzcie w te bajki,ze ktos kogos okradl.Jeden chcial pozbyc sie drugiego,ot cala filozofia :)

Isamu ma Ravie gdzieś, a FuBu dba o Balmore. Są ciągłe aktualizacje, ale czasy świetności ma za sobą. 350k subów Szymona daje mu średnio 20k wyświetleń na filmie, ale on swojego serwera nawet nie reklamuje ;) I nawet zaprzestał żegnać się popularnym "łubu dubu (...)". Większość ludzi nie jest już w temacie, bo nie śledzą obu panów.

Jeszcze raz piszę, że nikt nikogo nie okradł. To zwykła bajka.

Opublikowano

Nigdy prawda nie wyjdzie na jaw :)

Jest niby 1 wersja tej wielkiej kradzieży ( FuBu okradl Malysza - Isamu wstawil sie za nim i jechal na Fubona)

I tak dalej i tak dalej :)

Nikt nie wie jak było na prawdę :) I prawdy nie powiedzą . Czemu???

YOUTUBE - FILMIKI WYŚWIETLENIA -LIKE ! :)  DLa yt-berowców to się liczy :) Zbieranie fanów itd.

Mogli przecież nakrecic jeden filmik o tym i tyle a to ciągle się powtarza , w kółko to samo aż oglądać się odechciewa ^^

Takie moje zdanie :)

L7VaIos.jpg

Opublikowano

-ISAMU wybił się na tej dramie

-na fubu nie ma konkretnych dowodów

-oglądałem te filmiki i nie chce mi sie wierzyć , że fubu okradł na ileś tam tysięcy

Nie mam nic do Isamu czy do fubu

Opublikowano

Kolejny tego typu temat.

Ludzie, to jest ich sprawa.

Niech się jadą wzajemnie, naprawdę niewiele ma to wspólnego z tematem Metina oprócz plotek.

Zamykam, bo zaraz zrobi się z tego wylęgarnia syfu.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...