Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Ownserwer - nie można się zalogować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, Mam dziwny problem. Mam na ownserver 2 serwery 20 slotów. Dziś chciałem znowu się zalogować i co widzę ? Wyskakuje mi że nie mam konta co jest.. Próbowałem się zalogować kilka razy.. Chciałem zmienić hasło ale wyskoczyło że nie ma w bazie nic. Zrobiłem nowe konto i też nie mogę się zalogować ponieważ nie istnieje.. Nie mam jak napisać na HelpDesk.. Muszą mi oddać moje serwery. Jest jakiś email do nich ?

@Edit No dobrze, naprawili ale teraz straciłem swoje dwa serwery oraz kasę w portfelu miałem tam 50zł Straciłem wszystkie pliki z serwerów pewnie super.. Mapa wszystko..

Opublikowano

Ehh.. Obyśmy nie stracili kont. Zrobiłem nowe konto na tym samym email,loginie i haśle ciekawe co się teraz stanie..

Opublikowano

Może jakaś usterka hostingu. Zapewne wynagrodzą to klientom. 

Opublikowano

Oni, się tym nie przejmują z Tego co widzę, albo mają wolne bo niedziela...

Z resztą, każdy tak ma. Wyłączyło hosting o 12, potem strona powróciła, servery zaczęły działać, i potem strona została, ale wszystkim serwery wywaliło...

Z tego co widzę nie może połączyć z bazą danych... Pozdrawiam, i mam nadzieję, że moje pliki nie przepadły, bo się ostro męczyłem... Ale udało mi się zrobić backup, ale to wczoraj, a dziś wgrywałem nowe pluginy :/

76561198086159382.png

Opublikowano

Jeśli mi pliki usunie to mają mi je oddać ;D

Oni nie mają prawa Ci usunąć plików, to jest jak wynajem domu.. Nie może Ci wbić właściciel i nagle Cię wyjebać, masz czas do końca miesiąca xD. Nie zmieniając tematu, jeżeli Ci usuną to masz prawo ich samo w sobie poskarżyć lub żądać jakiegoś wynagrodzenia za zadość uczynienie ;)

Opublikowano

Może po prostu tylko 1 z maszyn siadła, kto to wie..

Tutaj nie chodzi o maszynę. Zalogować się nie można.

Opublikowano

mysql im padlo, bo mozna X razy to samo konto zrobic.

Czyli ze sie dane nie zapisuja..

Helpdesk przez 2 miesiace nie dziala a teraz to, haha pff

Opublikowano

No cóż moje konto też przestało działać. Teraz przy próbie zalogowania mam błąd:

[MySQL] Błšd Zapytania w Pliku: /home/gsp/public_html/gsp/system/uzytkownik.php na Lini 25

Treć Błędu:
Table 'tabela_uzytkownicy' is marked as crashed and should be repaired

Wywołane Zapytanie:
SELECT `id_user`, `login`, `haslo_crypt`, `haslo`, `email`, `active`, `powod_blokady`, `ctime` FROM `tabela_uzytkownicy` WHERE `login` = '----------------------' AND `haslo_crypt` = '------------------------------------------------' LIMIT 1

To oznacza że siada im baza MySQL. Co ciekawe, można normalnie się zalogować na FTP przez FileZillę.

Jeśli to wina MySQL to powinni mieć kopie zapasowe i je przywrócić.

Opublikowano

Ale fajna oferta widzieliscie ???  Wedlug mnie taki hosting nie powinien takich rzeczy robic ze wzgledu na niepelnoletnich klientow ... Nwm zreszta nwm jak sadzicie zobaczylem to dopiero gdy strona im siadla ;P
wtf.jpg

Opublikowano

Straciłem serwery oraz kasę w portfelu. Wszystko poszło sobie.. I pluginy i wszystko świetnie.

Teraz czekać aż mi odpiszą..

Opublikowano

Nie działa normalnie. Wciąż nie odzyskałem swoich serwerów oraz pieniędzy w wirtualnym portfelu. Na facebook wiele ludzi ma to samo co ja.

Opublikowano

Macie takie problem że nie macie własnych serwerów oraz salda ? Mi niby serwer działa ale nie mam dostępu do wyłączania i włączania.. Płaci im człowiek a oni co.. Nawet łaskawie odpisać nie chcą

Opublikowano

Cos mi sie wydaje. Ze ten hosting po prostu pada. @topic Radze ci jak najpredziej uciekac z tego hostingu.

Pomogłem?? Kliknij Lubię To

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...