Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czemu każdy mi kradnie moją mete?

xEnghet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam bardzo serdecznie potężnych miderów,toplanerów i słabych adc,supportów i junglerów. Otóż zobaczyłem że każdy mi metę w lolu zapierdziela. W seasonie 2 mówię ide pantheon mid i tym grałem I WIECIE CO PO TYG każdy chodzi pantheon mid, teraz zagrałem sobie tydzien temu deską(jinx) i wiecie CO ?! GRAJĄ. Co tu poradzić guysy żeby nie zabierali mojej mety?

Opublikowano

Nic? Ktoś może też znał takie rozwiązanie na linię, więc sobie picknął Piekarza na Mida i śmiga nim sobie :) 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Lol co to wgl za temat, jak masz jakieś wąty do mety to jej to powiedz, metę ustala każdy a jak większość wykryje jakiś mega w c**j wielki atut danego champa to staje sie częściej pickowany a potem ew. Nerfiony xD

Opublikowano

Jaka twoja meta? Każdy może grać tak jak mu się podoba, nic się z tym nie zrobi. Gdyby nie to, to ta gra by była nudna jak flaki z olejem. ;-)

Opublikowano

EJ A JA GRAM ADEKERY LUCJANEM I JAKIEŚ HUJE TESZ GRAJOM ADEKERY LUCJANEM ONI KRADNOM MOJOM METE EJ OGARNIJ TO GOŚCJU.

Serio, k***a, po c**j taki temat? Masz w grę gdzie masz 120~postaci i 5 pozycji co daje multum kombinacji, więc się k***a nie dziw że ktoś akurat gra taką samą "metę" jak Ty. Poza tym, Pantheon Mid to coś co istniało już od dłuższego czasu (s2?) i wiele osób tym gra, Jinx mid gram osobiście bo czasem się sprawdza. Kurwa, to nei jest TWOJA meta. W tej grze nie ma niczyjej mety, a Ty jesteś po prostu trollem i debilem, wypierdalaj na tetrisa. yo.

Proszę o zmiesienie odrobiny warnów? :)

Opublikowano

Nie rozumiecie mnie szaraki z golda. Ja tu tworzę metę i mi ją podpierdalają. Tak gram Zjebanym pantheonem przez miesiąc nagle na 1ebanych LCS była ( Była jeszcze druga postka jakaś gdzie mi ja zajebali ale nie pamiętam ) no i teraz zaczałem grać jinx to zobaczymy ją niedługo ( W sumie już na go4lolach jest :) ) .

Ja jebie was, a znaną mordką na solo q to jestem :/

Specjalista
Opublikowano

Ja gram zedem od kilku miesięcy nagle co gre zed albo nim grają albo banują :O Ludzie widzą że ktoś tym koksi to grają i tyle...

Opublikowano

Dlatego najlepiej jest ogarniać chociaż po jednej (a nawet po dwie, bo "ban") postaci na każdą linie. Pantheon'a dawno nie widziałam na midzie, w sumie w ogóle na rankedach w ostatnim czasie. Nic nie zrobisz, możesz jedynie poprosić, żeby puścili Ciebie na daną linie. Lub wepchać się, bo "order pick" :p

Opublikowano

Po pierwsze meta (metaamfetamina) jest nie legalna w polsce i jeżeli ktoś ci ją kradnie to twój problem. Po drugie jeżeli tworzysz mete to spokojnie możesz iść do więzienia ;)

Ktoś tutaj za dużo breaking bad oglądał..

Opublikowano

Ja k***a dziś przegrałem Rengarem topa vs Lucian pod szalony build..

2x doran, sheen (potem z tego gauntlet), butki 15% cdr, youmuu, frozen mallet, botrk i ostatniego nie zdążył.

Czyli finalnie : Gauntlet, Butki cdr, Youmuu, Frozen Mallet, Botrk

Pewnie mnie wyśmiejecie że przejebałem ale tego się zabić nie dało XDD Na linii z 2300hp, 120 armora minimum i dashe co chwila więc mój ult useless i krzaki xD.

A early go nie zabiłem bo o dziwo gdy miał ~20 hp dostał dasha i uciekł zabijając mnie z pasywa xD

Piszę to bo ludzie z D1 zaczęli tak grać i ludzie kopiują.

Opublikowano

Po pierwsze meta (metaamfetamina) jest nie legalna w polsce i jeżeli ktoś ci ją kradnie to twój problem. Po drugie jeżeli tworzysz mete to spokojnie możesz iść do więzienia ;)

Ktoś tutaj za dużo breaking bad oglądał..

Ostatni sezon mi został i jak skończe oglądać chińskie bajki to skończę to.

^UP

No bo ludzie tylko zapierdzielać umieją picki i buildy.

Do zamknięcia!@!!!!!@!@!!!@!@!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...