Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spadki FPS.

syzyffek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Szukałem na forum już dużo takich tematów, wujek google mi nie pomógł. Forum także. W takim razie pytanie. Co zrobić, żeby mieć 60 FPS jak kiedyś? Po patchu grałem 3-4 dni i dziś mam spadki FPS. Mam teraz 10-20, gra chodzi nawet płynnie, ale nie potrafię tak grać. Sposoby, które robiłem :

1. Zmieniałem ustawienia na Średnie. Daje mi lepszy efekt niż B. Niskie.

2. Zmieniałem maksymalną liczbę klatek do 60.

3. Usunąłem Pando Media Booster.

4. Zainstalowałem Razor Game Booster.

5. Ustawiłem priorytet jako LoL'a ( Client'a nie launchera )

6. Usuwałem wszystkie zbędne programy.

7. Przeczyściłem dysk CCleanerem.

To chyba wszystko co robiłem, a i tak nic mi to nie dało. Macie jeszcze jakiś pomysł co mogę zrobić?

Może samo się naprawi?

Bxop3D.png

Sygnaturę wykonał SSW Attle ( czyli ja ) :)

Opublikowano

Graficznie może Twój komputer tego nie unieść, podaj detale komputera. Vertical Sync. wyłącz jeszcze i animacje hudu :) 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

ja mam tak od 4.12    5-20fps dlatego przestałem grać... a mój komp i7 16ramu grafika geforce 540m 2gb... wczesniej po 150-200 na bolu stale 60 teraz bez bola nie da sie gry odpalić... stawiałem system, zmieniałem paste, czysciłem wiatraki... nic. skończylem kariere zbieram na nowy laptop. aczkolwiek zabawne bo taki crysis 2 smiga epicko resident6 podobnie ghost recon future soldier takze nfs word cs go... tylko lol odmawia...

Opublikowano

no to jest k***a kpina naprawde... lol ma wymagania które dźwignie nie wiem stary pentium4 bez bólu a ja na maszynie w c**j lepszej nie jestem w stanie tego już odpalić... parodia nexta kupie peceta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...