Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pad Xbox 360 do PC

thekamil3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zamierzam sobie kupić pada xbox 360 do PC. Znalazłem takiego http://allegro.pl/pad-kontroler-xbox-360-komputer-pc-wyprzedaz-i4427481267.html tylko nie wiem czy to nie jakiś fake bo ktoś mu napisał ocene że te pady to chińska podróbka, a do tego pad jest bardzo tani, sprzedawca tłumaczy się tym że są one sprowadzane z likwidowanego sklepu z UK i nie wiem czy zamawiac. Może ma ktos jakies doświadczenie lub wiedzę i mi albo to odradzi albo poprostu powie ze jest "ok". Może macie jakieś sprawdzone stronki skad można zamowić tanio pada?

Opublikowano

Wiekszosc Padow xbox 360 na PC które kosztuja ok 95 zl to najprawdopodobniej chinskie podróbki, poniewaz czytalem negatywne opinie na kontach allegrowiczów którzy sprzedają takie pady i wiekszość tych opini była na temat padów i o tym że są to podróbki. Wole kupic ze strony microsofta ( http://www.microsoftstore.com/store/mseea1/pl_PL/pdp/Kontroler-Xbox-360-dla-Windows-przewodowy/productID.304238500 ) ale czy ten pad bedzie działał na PC?

Opublikowano

Takiej odpowiedzi własnie oczekiwałem czyli podanie jakiejś dobrej strony gdzie bede mógł sobie zakupić pada, masz za to lajka :) Ja wole sobie kupić pada z kablem ponieważ jest tańszy i wydaje mi sie że pady przewodowe maja szybszy czas reakcji, pady xbox sa dobrej jakości ale po długim czasie użytkowania może być to odczuwalne :)

Opublikowano
Kontroler Xbox 360 dla Windows cechuje przedłużony 30-metrowy kabel i udoskonalone, ergonomiczne wzornictwo. Położony centralnie świecący przycisk przewodnika Xbox zapewnia szybki dostęp do cyfrowych bibliotek filmów, muzyki i gier. Zapewniony najwyższy poziom swobody gry, precyzji, kontroli, jakości i wygody — bez względu na to, czy grasz na konsoli Xbox 360, czy na komputerze z systemem Windows. 

Kompaktowa ergonomia i wygodna gra Regulowany poziom wibracji pozwala spersonalizować wrażenia z gry 
Wbudowany port zestawu słuchawkowego do gier przez Xbox Live Współpracuje z większością komputerów z systemem Windows oraz z konsolami Xbox 360, zapewniając spójne i wszechstronne możliwości w grach. 

i ty się nas pytasz czy będzie działał na PC:> Ogólnie ostatnio w jakiejś sieciówce była przecena za bodajże 100zł był pad z przejściówką (100% orginalny) Ja mam pad'a jednego już ok. rok a drugi z 3miesiące.. i na żadnym nie widać użycia chociaż gram w bf' 4 fifa itd. Gałki są normalne nie luźne więc nie martw się tym, że coś się "wyrobi" .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...