Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lucian Bolt 40cdr?

bronz smurf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Właśnie oglądałem oto ten film : 

I mam do was pytanie. Czy warto kupić te glyphy na 10% cdr? Bo się boję, że go znerfią bo to teraz serio Lucian Bolt xD. Najbardziej mobilna postać i to 0 mana costy. Brakuje mi z 3k IP do 9 glyphów cdr.

Ogólnie build to wiem, że na pewno Botrk, Youmuu, butki cdr 15% i dalej nie wiem ;]

Opublikowano

no juz go nerfia... na becie obecnie e nie redukuje slowa. a co do run, zawsze sie przydadza jak nie na niego to wiele innych postaci sie gra z cdr... chociazby riven

Opublikowano

E tam redukcja slowa to go nie zniszczy aż tak skoro te 40cdr nadal będzie grane. Może mniej mobilny ale nadal bestia.

Ogólnie słyszałem, że trójca adc to teraz

Tristana (nerfiona będzie)

Kogmaw (to samo)

Lucian (tak jak piszesz - też)

Opublikowano

Z ADC Varus ostatnio wraca do łask, OGN sobie pooglądajcie, ora w c**j na nowych i zmienionych itemach, a na nerfy się nie zapowiada, do póki typki z NA nie pograją z 3 miechy przynajmniej.

Opublikowano

Z ADC Varus ostatnio wraca do łask, OGN sobie pooglądajcie, ora w c**j na nowych i zmienionych itemach, a na nerfy się nie zapowiada, do póki typki z NA nie pograją z 3 miechy przynajmniej.

Dasz jakiegoś linka do najnowszego builda? 

@@ Ide grać z/w :D

Opublikowano

BT i ER to core z tego co widziałem, nieskończony poke z Q, przeliczniki wiadomo jakie ma, a duży lifesteal jest na nim z*******y, jak masz mało hp to ult, kite przez 2 sekundy i full hp. A ogólnie OGN sobie pooglądaj, często go pickuja ostatnio, to sobie cały build zobaczysz.

Opublikowano

@ Kruncher Co to jest ten ER ? Nie rozumiem. Lub mógłbyś mi podać ful buid?

Deft z SGB (jeden z najlepszych carrych u skośnych) nim grał pare gier ostatnio, ale nie moge za c**j znaleźć dokładnego bildu, ale budował Essence Reavera i BT, typowy build pod Poke varusem, napierdalał z Q potem po 600 hp enemy APC/ADC, nie mogli nawet TF'a zainicjować, bo ich DMG dealerzy byli niemal martwi, i tak carrował gry. Na YT jest film, ale jak go odpalam, to mi się pierwsze 5 sekund wyświetla i c**j (You tube wtf...).

Opublikowano

Faker nim gra na midzie pod cdr na soloq :P Teraz Lucian to taka lepsza Vayne ;__;

Faker to z każdego champa wyciągnie potencjał midlanera xDDD.  Idę obejrzeć jak nim ora.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...