Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Skrypt ANTYTNT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest skrypt!:

Nazwa

ANTYTNT

Wersja

skryptu:

0.1

Screenshot:

48010870754235534579.png                                                   Pobierz:

http://www.mediafire.com/download/c3xdcekhm31irk0/antytnt.sk

SKAN:

https://www.virustotal.com/pl/file/6b0cfc8c1bb6f042d68f799affb1ffe5027802d96d7c9fdfbee3f5a2b1cb84fd/analysis/1405864655/

Nie Zapomnij dostawić lajka! :D

Opublikowano

Ciesze się bardzo, że uczysz się pisać skrypty, lecz nie udostępniaj skrytów, które nie są nikomu potrzebne. 0/10

Opublikowano

Skrypt Ok, ale nastepnym razem nie wstawiaj takich ktore maja mniej niz 100 linijek :D Nie piszesz tego dla nas tylko dla siebie żeby się nauczyc ;)

iker_casillas___2012_by_majorczyk8-d5dzi

Opublikowano

@Edit

@Drahonix To są poradniki z Yt ;)

@topic Nie pisz skryptów które mają 3 linijki

on place of tnt:

cancel event

send "&c Nie mozesz postaci Tnt"

No proszę cię to jest ...

Poza tym skrypty wstawiaj na PasteBin

Opublikowano

To ja sobie pohejtuje że to są skrypty :

Po co skrypty lepiej pisz pluginy skrypty strasznie serwer obciążają

A tak na poważnie : Po co komu taki skrypt?

Tak dałeś odpowiedź ale jak musisz pisać skrypty to pisz jakieś oryginalne bo taki już widziałem

Na  przysszłość skrypty to się na wklej albo na bastebin czy jakoś tak wkleja :D

skillhost-white.svg

Opublikowano

No spoko już bende robić pluginy/skrypty ale orginalne [Takie lepsze :P] Wybaczycie!?

Najpierw naucz się ortografii potem możesz się nauczyć skryptów czy też programowania.

Opublikowano

Ja padnę...

Po co wstawiasz skrypt, który ma 3 linijki? Pomijając fakt, że chociażby jestem pewiem, że to zrobiłeś z poradnika. Nic nie mam do tego, że się uczysz, ale po co to wstawiasz na mpc?

87876659328820301036.png 

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngup2 Może najpierw naucz się poprawnego języka polskiego, a dopiero bierz się za język angielski i dopiero za oprogramowanie....

Tyle z mojej strony.

Pozdrawiam Mistrz.

|| 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500 ||

Opublikowano

Kur** to jest zgroza. 3 linijki !? Nie pisz w ogóle w tym zasranym SKRIPT, ścierwo jakiego pełno. Nawet nie bierz się za programowanie, bo z takim orto daleko nie zajdziesz.

Najbardziej to życzę powodzenia kretynom, którzy sprzedają te ścierwo za PLN. Prawdziwa natura polaczków - kraść, kopiować, żebrać, sprzedawać....

Opublikowano

Bardzo prosty skrypt,

takie coś to każdy umie sobie napisać pod swój serwer ;)

ale jak się uczysz pisać skrypty to dobrze, zawsze coś, co do skryptu, słabo rozwinięty, rozwiń go!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...