Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Smartphone do 800zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, możecie mi pomóc wybrać telefon?

Moje wymagania:

-Ekran conajmniej 4,5cala

-Dobry aparat z przodu i z tyłu telefonu

-Coś na androidzie, lub iosie

-musze miec mozliwosc kupienia go w polsce, nie chce nic z chin

-conajmniej 8GB pamięci na moje pliki (muzyka itd)

Telefon będize uzywany głownie do sluchania muzyki, przelgadania neta, aplikacje typu snapchat i instagram czyli zdjęcia, gry rzadko

Fajnie by było jakbyście rzucali linkami, gdzie moge dany model telefonu kupić.

Dzięki z góry i miłego dnia, pozderki

Opublikowano

Może Nexus 4?

http://www.benchmark.pl/testy_i_recenzje/lg-nexus-4-test.html

Tutaj masz jego dobrą recenzję.

Od siebie dodam, że to chyba najlepszy telefon w tej cenie z androidem, nic lepszego raczej nie wyszukasz.

http://allegro.pl/nowy-lg-nexus-4-gwarancja-24m-bez-simlocka-dwa-kol-i4420332284.html

Tutaj możesz go zakupić np., 2 lata gwarancji, sprzedawca wygląda na pewniaka, to co musisz o nim wiedzieć to na pewno to, że ma szklany tył, więc jak nie szanujesz zbyt telefonu, to raczej się nie nada  ;)

No i na pewno to, że jego aparat jest dość przeciętny, więc jak szukasz czegoś żeby  spełniało funkcje telefonu, ale i zastąpiło lepiej czy gorzej aparat to pewnie odpada.

Opublikowano

Tylko Nexus 4. 

Świetny ekran, 4,7" przy rozdzielczości 768x1280 i 318ppi :) Do tego snapek 4x1,5GHz z Adreno 320 jeden z najlepszych układow graficznych, aparat tak samo dobry 8mpx i 1,3mpx z przodu. Do tego aktualizacja do androida L :) 

lownfast

Opublikowano

Alternatywy:

no na pewno xperia sp, może być taką alternatywą, nexus 4 jest raczej sporo lepszy, ale ona też nie jest zła.

http://allegro.pl/sony-c5303-xperia-sp-czarny-black-oryg-lte-i4429513283.html

dość dobry procesor, adreno 320, z tego co wiem to chyba i całkiem dobry aparat.

Choć nie jestem pewny, ale xperie mają chyba problem z czernią, która nie jest czernią.(ale tutaj to niepotwierdzone info jest) i z kątami widzenia( tego jestem pewien )

tutaj dobra recka; http://pclab.pl/art55852.html

Opublikowano

A ja bym powiedział, że w sumie to całkiem niezły sprzęt, owszem znajdziemy go w sklepach Tesco, ponieważ to polski produkt, ale patrząc na jego specyfikacje to zarówno cpu jak  i gpu jest dobre, wyświetlacz wygląda fajnie, no, ale w ręce nie miałem więcej nie powiem tylko to co wyczytałem. Jednak to nie jest Google czy LG czy inne tylko polski overmax nie wiadomo do końca czego możemy się spodziewać, jakbyś miał gdzieś sklep i byłby w nim ten overmax to radziłbym Ci go najpierw sprawdzić, jeśli  miałbyś go kupić.

@Dodam, że sam nie jestem za takimi wynalazkami, ale w sumie ten źle jakoś nie wygląda, mimo to wolałbym wziąć pewnego nexusa 4.

Opublikowano

A ja bym powiedział, że w sumie to całkiem niezły sprzęt, owszem znajdziemy go w sklepach Tesco, ponieważ to polski produkt, ale patrząc na jego specyfikacje to zarówno cpu jak  i gpu jest dobre, wyświetlacz wygląda fajnie, no, ale w ręce nie miałem więcej nie powiem tylko to co wyczytałem. Jednak to nie jest Google czy LG czy inne tylko polski overmax nie wiadomo do końca czego możemy się spodziewać, jakbyś miał gdzieś sklep i byłby w nim ten overmax to radziłbym Ci go najpierw sprawdzić, jeśli  miałbyś go kupić.

@Dodam, że sam nie jestem za takimi wynalazkami, ale w sumie ten źle jakoś nie wygląda, mimo to wolałbym wziąć pewnego nexusa 4.

Pisałem wcześniej: 

Na forach same negatywne opinie

Wszystko w nim wysiada, dosłownie, zresztą możecie poczytać. 

lownfast

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...