Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

podłączony, ładuje 0%

SuperMarian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chyba już wiadomo o co chodzi. odinstalowywałem sterowniki i instalowałem na nowo (od baterii), wyciągałem i wkładałem. Nie wiem czy w BIOSie coś będzie ale tylko po formacie eneable keys zmieniłem.

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak sterowniki do baterii, wiec bezsensu jest w ogóle ruszać je w menedżerze. Pewnie bateria całkiem juz padła albo awaria układów ładowania.

Co najwyżej można zainstalować sterowniki do power menedżera, znajdziesz na Google albo stronie lapka

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak sterowniki do baterii, wiec bezsensu jest w ogóle ruszać je w menedżerze. Pewnie bateria całkiem juz padła albo awaria układów ładowania.

Co najwyżej można zainstalować sterowniki do power menedżera, znajdziesz na Google albo stronie lapka

bateria nowa, 4 miesiace ;)

@edit. stery nie działają ;/

Opublikowano

Nie wiem o co chodzi, bo niczego nie napisałeś, ale może uszkodzony jest zasilacz, wtyk, przewód lub akumulator.

Bateria jest podłączona do oryginalnego działającego zasilacza, jednak na baterii pisze "podłączony, ładuje" jednak cały czas jest 0%. Bateria jest nowa i była rozładowana około 30 razy.

Opublikowano

Spróbuj zainstalować oryginalne sterowniki ACPI ze strony producenta lapka. 

próbowałem i nie pomogło ^^^

Opublikowano

a dziala na bateri? czy caly czas jest rozladowana? bo jesli rozladujesz baterie i ja naladuje to tylko blad w wyswietlaniu albo czujnik jakis padl

nie działa. pisze "podłączony, ładuje" jednak jest cały czas 0% a jak odłączę zasilacz laptop pada ;/

Opublikowano

Mam tak samo trzeba kupić nową baterię :x ew. oddać na gwarancję jeśli takową posiadasz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...