Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drophack pare pytań

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam kilka solidnych dedyków z porządnym łączem i wiem jak wydobyć ip serwera.. Może ktoś mi zdradzić, czy są gotowe programy pod linuxa na dropowanie gry lub jakiś tutorial?

Mam też kilka pytań do ludzi, którzy dropują gry:

czy bezpiecznie jest zostawiać w historii gier same wygrane?

czy lepiej dropować na solo czy duo?

czy istnieje jakiś "limit" dzienny dropowania gier, czy raczej można wywalać bez ograniczeń?

ile transferu zużywa jedna gra?

Opublikowano

Witam, mam kilka solidnych dedyków z porządnym łączem i wiem jak wydobyć ip serwera.. Może ktoś mi zdradzić, czy są gotowe programy pod linuxa na dropowanie gry lub jakiś tutorial?

Mam też kilka pytań do ludzi, którzy dropują gry:

czy bezpiecznie jest zostawiać w historii gier same wygrane?

czy lepiej dropować na solo czy duo?

czy istnieje jakiś "limit" dzienny dropowania gier, czy raczej można wywalać bez ograniczeń?

ile transferu zużywa jedna gra?

1. Nie, nie jest to bezpieczne. Jest szansa, że po dropnięciu gry ktoś sprawdzi nicki graczy z tego meczu i jak zobaczy cały zielony profil to zgadnij na kogo pójdzie ticket do supportu. Lepiej wyrzucać tylko ważniejsze mecze czyli bo3/bo5.

2. Nie ma większego znaczenia.

3. Nie ma limitu.

Co do programu to potrzebujesz po prostu skrypt do floodowania i coś z mocnym uploadem, żeby był wstanie wywalić grę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...