Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam dobrych horrorów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko ! 

Tak jak w tytule szukam jakichś dobrych horrorów, nie chodzi mi o taki film w którym chodzi typek i cały czas zabija itp. tylko o coś podobnego do paranormal aktiw (bejbi xD

Pozdrowinonka :D

Opublikowano

1296916458_by_katalika_500.jpg

Przymuśmy,że ten kot to ty jako zwykły użytkownik,a ten lew,jako KidModerator.

Opublikowano

Nieodebrane połączenie, Obecność (polecam), Egzorcyzmy Emily Rose, Hostel, Resident Evil 

Opublikowano

Blair pół na pół, a ten grave czy dobrze kojarzę z tym psychiatrykiem ?

Ps.Tak również dołączam się do pytania założyciela tematu, hio hio maxio w poszukiwaniu dobrego horroru (c_c)

[*]

Opublikowano

Blair pół na pół, a ten grave czy dobrze kojarzę z tym psychiatrykiem ?

Ps.Tak również dołączam się do pytania założyciela tematu, hio hio maxio w poszukiwaniu dobrego horroru (c_c)

Ta,z  tym psychiatrykiem, obie części są dobre. Rec, kwarantanna 2.

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Opublikowano

Kurczaczek xD A jeszcze jakieś macie ? Bo te co podaliście to je oglądałem :D A maxio jak nie oglądałeś Uśpieni to obejrzyj :) Niezły nawet :D

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

"REC", "Nie bój się ciemności", "Obecność", "Klątwa", "Slenderman", "Dark Highway", "Krwawa masakra w Hollywood" i klasyki typu krwawa mary lub laleczka chucky :D

@ EDIT

No i oczywiście "Koszmar z ulicy wiązów", "Lustra" (do tej pory boję się wchodzić do łazienki w nocy, mam duże lustro na ścianie x.x).

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...