Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z Serwerem !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam ten problem z minecraftem [ Serwerem ]

O To logi z konsoli

[14:50:19] [server thread/ERROR]: Encountered an unexpected exception
java.util.ConcurrentModificationException
    at java.util.HashMap$HashIterator.nextEntry(HashMap.java:926) ~[?:1.7.0_55]
    at java.util.HashMap$KeyIterator.next(HashMap.java:960) ~[?:1.7.0_55]
    at net.minecraft.server.v1_7_R1.EntityTracker.updatePlayers(EntityTracker.java:152) ~[craftbukkit-dev-1.7.2-R0.3.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.2-50-gdce2b35-b3019jnks]
    at net.minecraft.server.v1_7_R1.MinecraftServer.u(MinecraftServer.java:646) ~[craftbukkit-dev-1.7.2-R0.3.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.2-50-gdce2b35-b3019jnks]
    at net.minecraft.server.v1_7_R1.DedicatedServer.u(DedicatedServer.java:250) ~[craftbukkit-dev-1.7.2-R0.3.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.2-50-gdce2b35-b3019jnks]
    at net.minecraft.server.v1_7_R1.MinecraftServer.t(MinecraftServer.java:545) ~[craftbukkit-dev-1.7.2-R0.3.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.2-50-gdce2b35-b3019jnks]
    at net.minecraft.server.v1_7_R1.MinecraftServer.run(MinecraftServer.java:457) [craftbukkit-dev-1.7.2-R0.3.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.2-50-gdce2b35-b3019jnks]
    at net.minecraft.server.v1_7_R1.ThreadServerApplication.run(SourceFile:617) [craftbukkit-dev-1.7.2-R0.3.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.2-50-gdce2b35-b3019jnks]
[14:50:19] [server thread/ERROR]: This crash report has been saved to: /data/ya***/34***.wom/./crash-reports/crash-2014-07-20_14.50.19-server.txt

wiesz co ? Wbij w ten link : www.youtube.com/user/MrDjCitrox/videos  daj suba i roześlij znajomym ;_0

Opublikowano

Ah ale ja głupi . Mam serwer na pukawce gdzie można mieć ograniczony ram i nie ograniczony ja mam ofertę nie ograniczony ram a nie wyłączyłem ramu i miałem włączone : 1550 MB RAM xD

No nic dalej wywala serwer ;c

wiesz co ? Wbij w ten link : www.youtube.com/user/MrDjCitrox/videos  daj suba i roześlij znajomym ;_0

Opublikowano

Tak naprawde To jak stoje i sie nie ruszam [ nie nie przez /afk ] albo jak jest np wiecej osób albo Randomowo . nie wiadomo kiedy wywali.

Opublikowano

A jaką masz wersje serwera i jaki sinik?

A nw czemu ja na pukawce nie mogę wgrać innego silnika niż oni maja ..

Opublikowano

1.Pobierz najnowszego spigota 1.7.10 (Tak, tam pisze 1.7.10 ale tak naprawdę możesz grać na każdym)

2.Jeżeli problem będzie dalej występował daj PEŁNEGO CRASHLOGA i go przeanalizuje.

Bez_nazwy_1.png

Opublikowano

Mogło to być spowodowane przeciążeniem serwera, np. Za dużo TnT. A jeśli nic tego typu nie robiłeś co mogło by przeciążyć serwer, to spróbuj sformatować pliki i zrobić re-instalke silnika.

Opublikowano

Nie możliwe że przeciążenie bo server ma 10 slotów i jak nikogo na nim nie ma to użycie procka 6%

Opublikowano

o.0 a może ktoś ma inny pomysł ? ;d

Opublikowano

Po co masz iConomy, jak essentials ma opcje pieniędzy, może te przez to?, ja miałem ten sam problem tyko u mnie wystarczyło zmienić wersje spitoa na inna.

Opublikowano

A Bez iConomy da się jakoś sprawdzić money top?

Opublikowano

Zobacz czy nie masz jakiś zdupkikowanych plików. My tak mieliśmy przy 7,3 GB ram a 3 sloty ustawiliśmy.
Pisaliśmy do hostingu , nic. Kazali logi serwa sprawdzać i tak robiliśmy. Aż logi serwa doprowadziły nas do zdupkilowanych plików :)

Opublikowano

Aha xD No spoczko to już wywalam xD [ iConomy ] I Nie niema żadnych duplikatów ;c

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...