Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Typ serwera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Szykuje się właśnie do założenia własnego serwera Minecraft lecz zastanawiam się nad jego typem/rodzajem.

Chciałbym zapytać się was jaki rodzaj podobał by się wam najbardziej, żeby się nie znudziło i tak dalej. :)

Będą autorskie mapy/pluginy. :)

Myślałem o Freebuild + Minigames ale wydaje mi się, że działki szybko się znudzą.

Co by się wam najbardziej podobało? 

Bez_nazwy_1.png

Opublikowano

Jeszcze niedawno najwieksza popularnoscia cieszyly sie serwery typu freebuild, ale teraz to juz przezytek w obecnej sytuacji najlepiej "sprzedaja" sie serwery survival. Survival+gildie lib dzialki albo nawet 100%survival.

Wielu graczy też oblęża serwery minigame, ale one nudzą sie bardzo szybko.

Opublikowano

RPG+JAkas historia cos w stylu dayz i z namiastką hardcore ze ban za smierc z*******e oczywiscie tez jakies klasy typu wojonik ich kity i jakies pokoje w zamkach do wykupienia trzeba pracowac za pieniądze sam bym pograł na takim :D

CzarnaWoda Here 

Trwa pościg za kasą, pozycją, dupami, gdzie ludzie rozminęli się z wartościami.
Tego nie wiem, ale spróbuj dać im palec, kto jest kto przekonasz się doskonale.
Hipokryci dla mnie daremnie ukryci, Ich dewizy, szydercze oczka, uśmiech Mona Lisy.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...