Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ekipa na serwer!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chętnie bym poszedł na stanowisko GameMastera tylko że wolałbym pogadać z Administracja i dowiedzieć się więcej o niej oraz chciałbym żeby administracja poznała także mnie...takie podania na meila są zbędne ;)

Jeżeli te podanie na meila jest konieczne prosiłbym o jakiś gotowy szablon podania który przykładowo mogę wypełnić gdyż nie wiem o co tak na prawde pytacie nowych GameMasterów.

Opublikowano

macie sponsora, grafika , webmastera(ewentualnie porządną stronkę) itp ?  ps. odświeżamy co  24 godziny .

Opublikowano

mamy już serwer postawiony(została edycja pod graczy) Za chwilę będzie możliwość wysyłania podania poprzez naszą tymczasową stronę internetową.

Opublikowano

Darmowy is? Porażka...

Ludzie tego darmowego is'a będą zamieniać na yangi/złotówki i będą ustawieni. 

Nie polecam, widać, że marnie to wygląda. 

Mam takie same podejście.

+Ogłoszenie i oprawa graficzna odstraszają.

1761427.jpeg

Opublikowano

Będzie może potrzebna pomoc na forum? Jeśli tak prosiłbym o PW - nie chodzi o administratora. 

Opublikowano

Odpowiedzi, kto się zakwalifikował do kolejnego etapu zostaną rozesłane już za kilka dni, dziękujemy za zainteresowanie, i prosimy o cierpliwość.

Opublikowano

Czekam cierpliwie na odp. Można wiedzieć kiedy koniec rekrutacji ?

DarkNe3s | Projekt Nad Serwerem Metin2

y5xzxs.jpg

"Cross Bogiem , Moc Nałogiem , Życie zabawą , zębatka podstawą"

170 postów / Done.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...