Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chwalimy się naszymi kontami :)

kacper173173pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stworzyłem temat, w którym możemy chwalić się naszymi kontami w BF3 :) Mam nadzieję, że moderatorzy nie mają nic przeciwko, i że podepną temat...

Wystarczy podać link do naszego konta na battlelogu...

Więc moje konto:

http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/soldier/NietypowyLogin/stats/931835942/pc/

Wiem, ze niski poziom, ale ratio, pkt/min i celnosc nie sa az tak niskie :D

Opublikowano

Wtf xD masz pewnie jakies inne konta nie? bo takie staty 15lv w 1h to jakas miazga :D

Gratuluje takiego skilla, ja niestety takiego nie mam ;p 

CPU: AMD FX 8350 4.0GHz GPU: GIGABYTE GeFORCE 970 OC 4GB MOBO: ASUS M5A97 EVO R2 RAM: CRUCIAL BALLISTIX 8GB PSUCORSAIR 600 W 80 PLUS GOLD CASE: ZALMAN Z3 PLUS

MOUSE: A4TECH BLOODY V8M KEYBOARD: ROCCAT RYOS MK KEYPAD: TRACER AVENGER EARPHONES: SKULLCANDY INEAR

maxresdefault.jpg

Opublikowano

Skoro zostałeś zbanowany na większość serwerów czy dostałeś bana na PB a jeżeli tam dostałeś bana to świadczy, że używałeś cheatów dlatego przykro mi aczkolwiek w twoje staty nie mogę uwierzyć. Z nienawiści do cheaterów nie będę dzielił się z nimi swoimi statystykami.

Opublikowano

Skoro zostałeś zbanowany na większość serwerów czy dostałeś bana na PB a jeżeli tam dostałeś bana to świadczy, że używałeś cheatów dlatego przykro mi aczkolwiek w twoje staty nie mogę uwierzyć. Z nienawiści do cheaterów nie będę dzielił się z nimi swoimi statystykami.

Widzisz, i tu sie mylisz :)

Bany dostalem m. in. za slownictwo, atakowanie wrogiej spawn bazy, uzywanie niedozwolonych broni... jedyne co mam za cheaty to na 2 serwerach gdy latalem samolotem dostalem na tych 2 serwerach bany za AIMBOTa podczas zestrzeliwywania TVmi wrogich helikopterow :D Rozumiem, szukasz kazdego argumentu, zeby nie dodawac swojego konta, bo nie masz sie czym chwalic, ale posty musisz sobie nabic :)

Opublikowano

Ymm... nie nabijam postów tak samo jak nie mam powodu do wstydu z powodu moich statystyk, mistrzem nie jestem aczkolwiek statystki mi zniszczyła moja rządzą odblokowania każdej klasy (na zwiadowcy wymiękłem, HarcokPL to mój nick) aczkolwiek napisałeś, że dostałeś bana na większość serwerów to niby jak miałem to zrozumieć ? Wybacz jeżeli Cię uraziłem po prostu napisałem moje podejrzenia.

Opublikowano

Dobree :P

CPU: AMD FX 8350 4.0GHz GPU: GIGABYTE GeFORCE 970 OC 4GB MOBO: ASUS M5A97 EVO R2 RAM: CRUCIAL BALLISTIX 8GB PSUCORSAIR 600 W 80 PLUS GOLD CASE: ZALMAN Z3 PLUS

MOUSE: A4TECH BLOODY V8M KEYBOARD: ROCCAT RYOS MK KEYPAD: TRACER AVENGER EARPHONES: SKULLCANDY INEAR

maxresdefault.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...