Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

wycena konta

boombastic1993

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam wszystkich chcialbym sie dowiedziec ile moje konto jest warte     szturmowiec lvl 30 posiada bronie m4a1+3,416carabine+3,scarl,usaselite,famas,aek,stg+3,m16a2,l85a2,pistoletm1191elite,mp443. stroje polski ,weterana itpp medyk lvl28 posiada mg36+3,saw+3,m27iar,rpk,pistoletmp443 stroje dzunglowy polski itp duzo pisania nazwa konta  conecip

Opublikowano

UWAGA!!!! odradzam kupna konta od tego dzbana z gimbozy. oszust. Próbował mnie wyjebać w kosmos. Pacjent nie wejdzie wam żadną postacią z tego konta na serwer.... mówi , że nie chce pogarszać k/d albo  , że konto jest znana i lubiane !!! co za dzban. Odradzam zakup !!! :)

x

Opublikowano

UWAGA!!!! odradzam kupna konta od tego dzbana z gimbozy. oszust. Próbował mnie wyjebać w kosmos. Pacjent nie wejdzie wam żadną postacią z tego konta na serwer.... mówi , że nie chce pogarszać k/d albo  , że konto jest znana i lubiane !!! co za dzban. Odradzam zakup !!! :)

Ty jestes dzbanem cwel>u bo ty chciales mnie ojeba,c niby zaplacisz a pierd.olisz chu. wie co

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...