Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fullcap i woda

Gość Masao

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc, mam pytanie. Zakupilem ostatnio swojego pierwszego fullcapa, ale jest on odrobine za duzy (wymiana na mniejszy rozmiar jest niemozliwy, ze wzgledu na to, ze nie mieli mniejszych rozmiarow). Czytalem na internetach, ze mozna taka czapke spryskac woda i wtedy czapka sie skorczy. Teraz moje pytanie, czy takie cos faktycznie dziala - i czy pryskac woda na zewnatrz czy wewnatrz czapki? Nie chcialbym zeby czapka skorczyla sie za bardzo bo wtedy musialbym kombinowac z rozciaganiem. Prosze o wypowiedz osob ktore sie na tym znaja. 

Opublikowano

A czy przypadkiem czapka sie nie zniszczy ?

Zniszczy. Spryskanie wodą też nic nie da, musialbys ja zamoczyc cala jak już. Skoro w danym sklepie nie mogą wymienić możesz spróbować iść do innego punktu.

Opublikowano

Nożyczki, igła, nić i do dzieła! 

Krawcowa w tym przypadku bedzie niezbedna :)

Opublikowano

Po co kupować coś za dużego? Nawet jeśli podoba Ci się konkretny model czy coś to możesz zobaczyć w innym sklepie lub zamówić w internecie. Nie ma żadnego sposobu na skurczenie się czapki nie niszcząc jej.

2662114216934981012447.png

Opublikowano

> 2014

> ludzie nadal myślą, że żyją za komuny

> kupują wszystko kilka rozmiarów za duże

> w sklepach nic nie ma, trzeba robić zapas

yo, witamy w polsce

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...