Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reffsy z Allegro

bikowalczyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nagrody za refferale to masz ziomeq na stronie o reffach riotu, wpisz w chrome league of legends refflinki czy coś to znajdziesz. Użyj googla, Luke.

Na allegro nie polecam bo tam grasują pedofile złodzieje oszukiści itd. Lepiej reffy24.pl czy coś. Solidna k***a firma musi być, nie jakieś randomy próbujące zarobić. Jak chcesz to moszna na allegro, ale nie śpij lepiej bo Cie okradną.

3d10a40e96e20.png

Opublikowano

W większych ilościach opłaca się. Mowa o reffach 10lvl ale również 5 są opłacalne.

za 100 refów - 17k RP, 27,5k ip, strona na runy, 2 postacie + 2 skiny -> ww + grey warwick , twitch + medieval twitch

100 refów to koszt koło 120-160zł

a 17k rp to ponad 420zł, licząc do tego ip oraz skiny, opłaca się.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

W większych ilościach opłaca się. Mowa o reffach 10lvl ale również 5 są opłacalne.

za 100 refów - 17k RP, 27,5k ip, strona na runy, 2 postacie + 2 skiny -> ww + grey warwick , twitch + medieval twitch

100 refów to koszt koło 120-160zł

a 17k rp to ponad 420zł, licząc do tego ip oraz skiny, opłaca się.

Dzięki, ale jednak 120 zł toż dużo żeby na lola wydać :D Ile tego RP i IP byłoby za 50-60 zł?

EDIT: Okej już wszystk osobie obczaiłem :D Gdzie kupić 50 refów? ;)

Opublikowano

To prawda, ale przecież te konta się sumują. Jak kupię teraz 50 za 15€ - co mi zupełnie wystarczy, to będę mógł dokupić kolejne 50 kiedy indziej i dostanę RP za poziom 100 refsów. Teraz nie chcę wydawać 100 zł bo zbieram na telefon :)

EDIT: Albo jednorazowo 75 Ref :) I tak będę miał problem z wydaniem takiej ilości rp

Opublikowano

jak streamerow banuja za wbijanie im reffow przez ludzi to myslicie ze was nie pobanuja predzej czy pozniej ? powodzenia zycze.

@ topic - oplacac sie nie oplaca bo ci konto zbanuja ;]

16k7y4p.png

Opublikowano

ja p******e... mam ponad 600 refow najebane na swoje konto bana nie dostałem a sam je robiłem 2lata temu jak jeszcze botowało się na dominionach. obecnie robie refy na smurfy z których gifty wysyłam... boisz się o konto, zrób rp na smurfa...

Opublikowano

2tyg i chyba smurf musi miec 15-20lvl nie pamietam, ja mam mase danych do haseł różnych kont bo troche ziomków boostowałem więc korzystam z ich kont, nigdy mi nikt rp nie zabrał mało tego dziękowali za skiny te co tam są do twitcha i ww za strone na runy no i pzty... wiele razy tego w sumie nie robiłem ale z 5-6razy te 100refów na czyjeś konto zamówiłem.

Opublikowano

kiedyś kupowałem 8 albo 7 refferali na allegro i przyszły mi 3-4 dnia

zależy jak trafisz, jak dla mnie allegro jest pewne :D

Hejo

Opublikowano

Jak ktos robi refy tobie z innego ip to z jakiego powodu mają Toboe konto zbanowac? Jedyne co to ban na refflonki. Lidzoe takie glupoty pierdolą, a przez to ktoś inny traci. Śmiało kupij refy z allegro. Tak btw większość sprzedawców na allegro to zwykli resellerzy.

MPC <3

Opublikowano

Kupiłem reffy z Allegro :D Użytkownik Premium-gold. W ciagu 48h powinni się uwinąć + opóźnienia z lola. Haha spodziewajcie się niedługo wątku "Kupno 3 stron run za 17k"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...