Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania odnośnie FIFA 15

LoorDziK123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam kilka pytań związanych z FIFA 15.

1.Czy 

AMD Phenom II X4 945  2gb ram  Sapphire Radeon HD 7770  Windows 7 64 bit

Uciągnie FIFA 15 z silnikiem ingite???To znaczy bez żadnych ścinek na full detalach.

2.Z racji tego,że 15 jest droga to opłaca się kupować FIFA 14 ??? Chodzi mi o poziom grywalności,ponieważ kupując FIFA 13 w kwietniu,ceny strasznie wysokie i mało osób gra w tą wersje fify każdy przeniósł się na Fifa 14  i czy teraz też tak będzie???

3.Czy ceny są teraz tańsze  przy preorderze,czy po preorderze będą niższe??Wolę nie przepłacać.

Opublikowano

1.To się okaże jak wyjdzie demo.

2.Nie opłaca się kupować 14,tak będzie tak samo jak z fifą 13 każdy przeniesie sie na nowszą :)

3.Ceny moim zdaniem tych preorderów są wysokie,ja osobiście czekam żeby potaniały trochę.

Opublikowano

1. Jasnowidzem nikt nie jest, na demie sprawdzisz.

2. Ja twierdze, że się opłaca bo dużo osób zostanie na 14, bo 15 im nie uciagnie.

3. -

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Nie chciałbym wywalić pieniędzy niepotrzebnie.Silnik IGNITE to jest spora zmiana.Też bardziej jestem myśli,że każdy przeniesie się na FIFA 15.Nie którzy zmieniają zawsze serie fify i wiedzą co się wtedy dzieje,więc wysłucham jeszcze innych opini.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...