Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO. Najnowsza operacja - aż taki pech?

GoodIdeaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. W tych kilku zdaniach postaram się opisać mój problem.

Otóż kilka dni temu postanowiłem zakupić sobie przepustkę operacji Breakout. Wszystko ładnie pięknie, zacząłem rozgrywać mecze turniejowe na mapach tej przepustki  i sporadycznie od czasu do czasu leciały mi misje/skrzynki.  - Nic ciekawego. Jednakże od 3 dni borykam się z pewnym problemem. Od trzech dni + dzisiejsza noc więc można powiedzieć że od czterech dni stale grając mapy z operacji Breakout czy to mecze turniejowe czy też zwykłe nie posiadam żadnego dropu. Moja przepustka zdążyła awansować na "srebrny żeton" lecz od tych czterech dni mam problem z dropnięciem czegokolwiek. Dużo osób mi mówi że mam naprawdę mega pecha, w jednym meczu był drop gdzie poleciało 8 itemów ( w tym misje, różne skrzynki) ale dla mnie nic, jedyne co przez te 4 dni zyskałem to awans rangi. Łącznie przez około tydzień gry na przepustce otrzymałem (w brązowym żetonie) 5 misji jak i 2 dropy skrzynek. Po ostatniej misji (piątej) awansowałem na srebrny żeton. Od tamtego czasu nic mi nie leci. KOMPLETNIE. Czy drop skrzynek/misji zmniejsza się z wyższym poziomem żetonu? 

Udałem się na standardowe mapy takie jak dd2, inferno, nuke. Na tych mapach również nie chce mi nic polecieć.

Mecze przegrywałem, wygrywałem, remisowałem. Bywałem otwierający, zamykający etc. 

To naprawdę aż taki pech? Zwykle sądziłem że jak komuś coś nie poleci to jest zwykły pech ale teraz nade mną zebrało się jakieś złe fatum. 

Proszę o jakieś sensowne wypowiedzi bądź uświadomienie mnie że to jest makabryczny pech bo grając X mecz z rzędu bez dropu sam w to nie dowierzam. Choćby poleciał jakiś słaby negev cieszył bym się jak dziecko, ale nawet nie mogę dostać takiej radości :(.

Pozdrawiam. 

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Opublikowano

Z tego co wiem Valve ustawiło limit dropu na tydzień, nie chcę skłamać więc nie podam dokładnej liczby ale jest to w okolicach 5/7, gdy wyczerpiesz ten limit przestaje dropić, i czekasz do następnego tygodnia.. Nie wiem jak z tą operacją, ale pewnie nic się nie zmienia i jest tak samo jak z poprzednimi, 

750x100.png

Opublikowano

Z tego co wiem Valve ustawiło limit dropu na tydzień, nie chcę skłamać więc nie podam dokładnej liczby ale jest to w okolicach 5/7, gdy wyczerpiesz ten limit przestaje dropić, i czekasz do następnego tygodnia.. Nie wiem jak z tą operacją, ale pewnie nic się nie zmienia i jest tak samo jak z poprzednimi, 

Być może masz racje, grając do teraz - 0 dropu.

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Opublikowano

Co do misji - dziękuje za opinie. Teraz już wiem że misje mam z głowy do końca tygodnia od zakupu. Oczywiście lajk za pomoc. Ciekawi mnie jedynie co z tym dropem :v . Jak zliczyłem to co mam poleciały mi 4 skrzynki, nie zdziwie się jak to mój limit na ten tydzień, no nic - raczej wyjaśnione. Dzięki wszystkim za pomoc ;)

Bish_holo.gif

Opublikowano

Witam mam podobnym problem taki jak ty ... otóż też poleciały mi 2 skrzynki nowe i tam chyba phoenix 5 misji około(skinów) . Odpowiadam na twoje pytanie: nie jestem pewien ale jak misje  przeszedłeś poleciały ci skiny może one też sie wliczają do dropu ;)  u cb 3-4 skrzynki i 5 skinow(z misji) to jest już 8-9 może już wykorzystałeś swój limit ... a nie zawsze jest powiedziane jak jest 8na tydzień  to czy poleci te 8 ;)  

Coś w tym jest jednak bo u mnie od paru dni też lipa ;/ Pozdrawiam 

Opublikowano

MR.T

Nie koniecznie jest tak jak mówisz, limit dropu jest max 4 na dzień, ale to musisz grać gdzieś do 8h dziennie bo w przeciągu tych 8 godzin napewno wypadną te 4 itemy ;) polecam wchodzić na serwery Idle ;)

Opublikowano

MR.T

Nie koniecznie jest tak jak mówisz, limit dropu jest max 4 na dzień, ale to musisz grać gdzieś do 8h dziennie bo w przeciągu tych 8 godzin napewno wypadną te 4 itemy ;) polecam wchodzić na serwery Idle ;)

sprawdzalem. Max 2 dropy. Jak się fartnie 3/4 dropy. 4 dropy to nie norma. 

Limity:

bez operacji 4 dropy tydzień

z operacją 8 dropów tydzień

5 misji na 7 dni ( mi wypadło 6 )

Opublikowano

Limit dropu z operacją Breakout wynosi:

6 itemów/tydz. [skrzynki, pattern'y, kapsułki] 

5 itemów/tydz. [misje]. 

Mogę się mylić jeśli chodzi o pierwszy limit, jednak 5 misji na tydzień to jest limit oficjalny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...