Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pro~Elite~Gm

meki94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!!! Zapraszam do bardzo dobrego clanu Pro~Elite~GM przyjmujemy z ratiem minmium 1,00 kd (chyba ze ktos ma NX) Mamy lvl 2 mało porażek duzo wygranych .W clanie jest 18 osob .Zaporaszam pisac podanie do Pro~Elite~GM lider Nitro12 B)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Może trochę więcej informacji ile członków macie jakie lvl'e graczy itp.

jest nas 19 sa rozne rangi i male i duze ale kazdy z nas dobrze gra

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano
przyjmujemy z ratiem minmium 1,00 kd (chyba ze ktos ma NX)

tym to mnie zabiłeś ... to że ktoś ma małe k/d nic nie znaczy ... sam mam 0.77 a staty w grze mam przeważnie 30 - 10... tylko że z moim pc co runda może 2 mnie wywala z gry ... a to było konto brata, noobek nie umie grać w fps :D

a co do nx to wg. mnie ludzie sobie kupują po to aby mieć większe dmg bo nie umieją celować i wali po nogach/ klacie ...

Opublikowano

Jestem w tym klanie liderem B) jak już tutaj moi kumple napisali jesteśmy dobrym klanem mamy dużo wygranych i szukamy dobrych graczy ;) Nasz klan ma własny kanał na team speaku 2. Ten kto chce złożyć podanie do klanu niech ściągnie ten program mikro nie musi być :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

wg mnie ten klan to jest dziwny ... ratio minimum 1.0 albo nx, co z tego ze noob ma nx ? a tym meki94 bym chętnie zagrał 1vs1 na 2 towers i zobaczymy czy ratio ma coś do gadania ... zresztą dziwne żeby ktoś na forum o hackach miał rato mniej niż 1.0 chyba że nie hackuje

Opublikowano

a ty lenart ratio ma duzo do gadania bo to mowi czy jestes dobry czy nie jak tylko bedzie dzialac ca to moge z toba zagrac 1vs1 i ci pokazac jak sie niszczy takich nobow jak ty.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

nie dubbluj ... ja mam ratio 0.77 i co ? i zawsze na 2 towers mam staty 40/30 - 15-10 ... a na koncie na którym hackowałem mam ratio ok 2.30 a latałem tylko z charms ... i nie pisz że jestem noobem bo nie wiesz jak gram, a to że wyrażam swoje myśli, to już moja sprawa gdyż jest takie coś jak wolność słowa ...

Opublikowano

/facepalm ... pisałem już czemu mam takie staty ... zresztą na tym koncie grał brat żeby mi kase nabić na broń, a ja grałem na innym gdzie dostałem bana :D

Opublikowano

Lenart jak masz cos do meki94 to wyskocz ze mna 1 vs 1 na two towers mam zawsze 50/60 i 5/10

.

Jeśli pomogłem daj +++ :).

firesto11.png

Opublikowano

A jak masz tak jak ja +78k Zabojstw i 50k Dedow ... Jeszcze ciezej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...