Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AvirHD Lajw

ImChallanger

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema z tej strony Avir i zapraszam was na swojego skromnego live. Na którym jest dobra muzyka staram się zachować kulturę szukam moderatorów i aktualnie wychodze z silvera z dosyc duzym hukiem 7 rankedow wygranych z rzędu tristana. Tutaj macie link http://www.twitch.tv/avirhd streamuje rano oraz wieczorem. Ogólnie u mnie bardziej chodzi o kontakt z osobą oglądająca. Jeżeli chcecie wiedzieć kiedy konkretnie streamuje dajcie follow, ale teraz live trwa :)

Opublikowano

Moja stara słucha lepszej muzyki, a mój jednoręki stary ma lepszego skilla

Opublikowano

Siema tu platynwoy gracz The Black Zetsu

Witam . Więc polecam gracza  AvirHD na streamie  . Byłem raz u niego na streamie gdyż graliśmy customa . Zapraszał ludzi  , mozna pograć . Słucha fajnej i spoko muzy dzięki czemu nie musiałem włączać yt czy swłasnej ;) . Polecam spoko kolesia gdyż sam z nim grałem a najfajniej i zabawniej zabiera się mu kille xD . Ma dobrą reakcje na ten czyn xD . Grałem syndra 10/2 a on lulu i mu zajebalem killa z Q . hahha zresztą sprawdzcie ssami - sorry za przecinki ś itd ale nie zwracam na to szczególniej uwagi w internetach 

:angry:  :mellow:  <_<

Opublikowano

Widac, typowy hejt paru dzieciaków które nie mogą z zazdrości wytrzymac ;) Polecam tobie odejscie od komputera i wyjścia na tak zwany "dwór", jak dla mnie stream idealny, mozna pogra z nagrywającym i porozmawiać, stream znakomity nie ma lagów, Polecam ! :D

Opublikowano

Nick adekwatny do dywizji, to chyba jedyny stream, który na takim niskim poziomie gry tak wysoko stoi z kumplami propagującymi go. Pozazdrościć znajomości, ale nie skilla : ]

Opublikowano

Powiem tyle. Twój stream to s**t. Mogłeś chociaż postarać się o lepszą reklame bo to co reprezentujesz jako gracz nie jest żadnym wielkim wyczynem.

Trzeba było dać tytuł: "Poradnik dla niedojebanych jak wyjść z silvera".

:)

Opublikowano

Nie no spoko live stream nie wiem czemu go hejtujecie dobrze sie go ogląda i ogólnie życze mu dużo sukcesów w przyszłości

Opublikowano

Może nie jest kryształowy ale chłopaczyna się stara i to jest najważniejsze. Liczy się przecież dobra zabawa, czyż nie?  B)

Opublikowano

Wypierdalaj śmieciu z twitcha bo wstyd przynosisz ludzkości!

• 8 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...