Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Serwer] ON.RUST

JohnTGM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

IP serwera: (wklepać do konsoli F1)

net.connect 31.214.240.103:28100

Serwer ON.RUST posiada:

---> 75 slotów

---> Jest PvE/PvP

---> Istnieje komenda /starter która daje nam parę itemków ułatwiających nam start w grze .

---> Jest komenda /crush która pozwala nam np: cofanie filara który źle postawimy lub ściany itd...

---> Na serwerze jest możliwość reportowania glicherów .

---> Administracja jest ogarnięta nie rozdaje banów za darmo.

---> Na serwerze istnieje system klanowy.

---> Na czacie można używać dwóch języków Angielski i Polski.

---> Na serwerze gra wielu obcokrajowców również i polaków :)

---> Serwer dostaje wipe w tedy kiedy administracja uzna taką konieczność.

---> Serwer jest dostępny tylko dla posiadaczy oryginalnej wersji Rust

---> Na serwerze istnieje wiele innych komend atrakcyjnych które znajdziecie już w grze :) HF

Administracja:

Oxzer

Tryniu

Info:

Ostatni Wipe był: 18.07.2014

Opublikowano

Dodam, że jest to jeden z bardzo nielicznej grupy serwerów posiadających zabezpieczenie, przed najpopularniejszym (i najbardziej denerwującym) darmowym exploitem do Rusta. Mowa o przechodzeniu przez ściany, przy pomocy usunięcia tekstur z plików Rusta, które umożliwia położenie śpiowora bądź łóżka w obcym, zamkniętym domku. Ale u nas tego tu nie doświadczysz.

Zapraszam.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngoxzer

To nie jest żadne zabezpieczenie serwera tylko po prostu gra została już dawno za aktualizowana i się nie da tego wykonać.

// Ile średnio gra na tym serwerze osób ?

Jak często są robione WIPE ?

Opublikowano

Oczywiście, że jest to zabezpieczenie, ponieważ ten bug nigdy nie został naprawiony. Grając na serwerach typu Vanilla, jest to najprostszy sposób na szybkie, lecz nieuczciwe farmienie.

W godzinach największego ruchu na serwerach (czyli popołudniowo - poźno-wieczornych) gra tutaj od 40 do blisko 60 osób.

Wipe, robiony jest gdy populacja graczy na serwerze spada do 20%, głównie z powodu raidów przez najsilniejsze grupy.

Opublikowano

A ja niestety nie pogram na żadnym.Pirat...Zainstalowalem wszystko co potrzebne i robie tak:

net.connect 31.214.240.103:28100

connecting to[...]

ConnectionFailed

I tak przy kazdym serwerze..All programy off i ciagle to samo...

Opublikowano

A ja niestety nie pogram na żadnym.Pirat...

---> Serwer jest dostępny tylko dla posiadaczy oryginalnej wersji Rust

//@1361622928-U485574.pngoxzer

Na officialach i serwerach Oxide też tego nie można wykonać.

Po prostu jak chcę usunąć teksturę ściany to usuwa się automatycznie wszystko i nie widać nic. // Chyba, że jest już jakis inny sposób o którym nie wiem. 

Opublikowano

Pisząc "usunięcie tekstur" nie mam na myśli usunięcie pliku graficznego, lecz jedynie podmianę nazwy danej tekstury. I właściwe na większości europejskich serwerów ten glitch jest dostępny (szczerze, to nie widziałem jeszcze żadnego serwera z jakimkolwiek tego typu fixem - a gram w tą grę sporo). Ale to nie jest temat na taką dyskusję.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...