Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

100% pewniak INFO! Wesoła nowina dla wszystkich cebul, wyczekujcie aktualizacji na LolGarena!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie cebule! Mam dla was wesołą nowinę! Udało mi się trafić na twórcę naszego kochanego ENFORCE VIPA! Popisałem z nim chwilę, no i dowiedziałem się, że musimy czekać na 4.12 na LolGarenie, bo Garena to jego serwer, a tam jest 4.11! Czyli teraz kochane cebule módlcie się o najszybszy update Gareny :P

#To tylko informacja, pewna, już podsyłam SS'a z rozmowy :)

@Edit

H3YNpLf.png

Take it easy my friend

Opublikowano

Witajcie cebule! Mam dla was wesołą nowinę! Udało mi się trafić na twórcę naszego kochanego ENFORCE VIPA! Popisałem z nim chwilę, no i dowiedziałem się, że musimy czekać na 4.12 na LolGarenie, bo Garena to jego serwer, a tam jest 4.11! Czyli teraz kochane cebule módlcie się o najszybszy update Gareny :P

@Edit

285121405819927185033.png

Co da Ci jakaś "dll'ka" jak algorytm autoryzacji jest zmieniony. Trzeba od nowa pisać enforce vipa. Mój crack też nie działa :P Jestem zbyt leniwy żeby napisać na 4.12.

Opublikowano

Też gadałem z jednym modem i to samo mi powiedział, że trzeba czekać aż u nich będzie 4.12.

To tylko informacja, żeby ograniczyć spam powodujący przeciążenie forum :P

Co da Ci jakaś "dll'ka" jak algorytm autoryzacji jest zmieniony. Trzeba od nowa pisać enforce vipa. Mój crack też nie działa :P Jestem zbyt leniwy żeby napisać na 4.12.

Chyba za bardzo nie pomyślałeś...

Będzie u nich update --> Huynk zobaczy, że ew. coś nie świta to zrobi update --> My będziemy szczęśliwi mogąc grać na naszym free VIPie :)

Take it easy my friend

Opublikowano

To tylko informacja, żeby ograniczyć spam powodujący przeciążenie forum :P

Chyba za bardzo nie pomyślałeś...

Będzie u nich update --> Huynk zobaczy, że ew. coś nie świta to zrobi update --> My będziemy szczęśliwi mogąc grać na naszym free VIPie :)

tobie chyba mozg nie swita, skoro u nich jest 4.11 to "tworca" cracka nie wie ze auth jest zupelnie zmieniony i bedzie musial pisac cracka od nowa lub scrackowanie wcale nie bedzie mozliwe.

Opublikowano

System zezwoleń na bot został całkowicie zmieniony. To może nie być tak proste dla twórcy EnforceVIP po prostu zaktualizować go. Z nowego systemu uwierzytelniającego, vip pęknięcie nie może być w ogóle możliwe.

Opublikowano

to wszystko co napisaliście to jedno, ale weźcie pod uwagę też że jak u nich bedzie 4.12 to u nas będą już zapowiedzi 4.13 i jeśli to zrobią to pogracie pare dni ;)

Opublikowano

nie jestem do końca przekonany co do "niemożliwego". jeszcze miesiąc temu jakby się spytało połowę z was czy "jest opcja Bol Vipa za free" to odpowiedź byłaby hahahha, idiota

wydaje mi się że najprościej byłoby zrobić nowy program, nie enforce. program który injectował by bol.dll ale nie łączył się z serwerem. byłby to program na stałe a myślę że takie coś nam by się przydało.

ps. patch 4.11 wszedł na garene 2 tygodnie temu (równe). możliwe że w tym tygodniu wejdzie 4.12

rbd2t1.png

Opublikowano

Czy to fake, czy  nie. Angielski przeraża.

[offtop] Garena różni się czymś od normalnych serwerów poza językiem i pingiem?[/offtop]

Opublikowano

nie jestem do końca przekonany co do "niemożliwego". jeszcze miesiąc temu jakby się spytało połowę z was czy "jest opcja Bol Vipa za free" to odpowiedź byłaby hahahha, idiota

wydaje mi się że najprościej byłoby zrobić nowy program, nie enforce. program który injectował by bol.dll ale nie łączył się z serwerem. byłby to program na stałe a myślę że takie coś nam by się przydało.

ps. patch 4.11 wszedł na garene 2 tygodnie temu (równe). możliwe że w tym tygodniu wejdzie 4.12

od zmiany sposobu szyfrowania config.xml, bol.dll sprawdza login+hasło.

Większość rzeczy, które tutaj piszecie to bzdury, przed wprowadzeniem zapisywania danych w rejestrze można było bez problemu korzystać z konta bez aktywnej subskrypcji i na wielu komputerach jednocześnie. Od ostatniej aktualizacji bola wiele się nie zmieniło w systemie autoryzacji użytkownika.

Opublikowano

tobie chyba mozg nie swita, skoro u nich jest 4.11 to "tworca" cracka nie wie ze auth jest zupelnie zmieniony i bedzie musial pisac cracka od nowa lub scrackowanie wcale nie bedzie mozliwe.

Tobie coś nie świta ziomek ;) @Miszczu wszystko objaśnił co i jak, więc pozdro.

23,24 lipca wchodzi patch 4.12 na lolgarena.

Dzięki za info, teraz tylko wyczekiwać :)

Take it easy my friend

Opublikowano

@Edit

285121405819927185033.png

Mozna wiedziec gdzie nawiązałeś z nim kontakt?

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Mozna wiedziec gdzie nawiązałeś z nim kontakt?

Na wietnamskim forum, ale nie rozdaję linków nawet na PW, bo już się tam z kilkoma polaczkami spotkałem...  ## Na shoutboxie był post polaczka "Nie dla psa kiełbasa xddddd" więc pozdro.

Take it easy my friend

Opublikowano

http://lol.garena.com/news/news/2136-patch-412-server-maintenance-22-july-2014

Jutro wprowadzają patcha 4.12 na Garenę :)

Dear Summoners,

On 22/7/2014, starting at 02:30 AM (GMT +8), ranked queues will be disabled in preparation for patch 4.12. At 04:00 AM (GMT +8), the servers will be shut down and all games currently in progress will end in a draw and stats will not be recorded. We estimate the battlegrounds will be ready by 12:00 PM (GMT +8).

U nich strefa czasowa +8 godzin, u nas aktualnie +2 o ile się nie mylę. Czyli skoro o 2:30 (+8GMT) wszystko się zacznie u nich, to w naszej strefie jest to 20:30 (+2GMT).

Take it easy my friend

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...