Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Witajcie Drodzy ! Zapowiedź Serwer'a !

CriveHD

Ocenianie xD  

10 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Zagrasz Na Serwerze ?

• Zagram
      4
    • Nie Zagram
      7
  2. 2. Czy Dasz Diaxa ? Na MC LIŚCIE ?

• Dam !
      4
    • Nie Dam !
      7
    • Dam I Polece Znajomym !
      1
  3. 3. Zmienić Spawn ?

• Tak ! Jest Beznadziejny !
      4
    • Zostaw ! Jest Ok ! Budujcie Arenke !
      6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Was Bardzo Serdecznie ! Chciałbym Wam Zapowiedzieć Serwer PvP !                                                      treasurechest !

Tak Wiem Pewnie Zaraz Będzie 1000 Komentarzy Że Jest Dużo Takich Serwerów                  Lecz Obiecujemy Coś Więcej Niż Na Innych Serwerach ! 

Dziękuje Za Głosowanie W Mojej Ankiecie Oraz Pisanie Postów ! Postanowiłem Zrobić To Co Mi Powiedzieliście :) Dodamy Kilka Nowych Enchantów Wraz Z Rozwijaniem Się Serwera Zostaną One Powiększane :) Serwer Będzie Posiadał 24 GB Ram Więc Myśle Że Lagów Nie Będzie :) Mamy Aż 10 Autorskich Pluginów !!

Serwer Będzie Posiadał 100 Slotów :) Oraz Wykupimy Reklame Na Minecraft By Zyczu :) Jeżeli Czekacie Na Serwer Dajcie Diaxa :) http://www.mclista.pl/3608 Tak Tak Wiem Zaraz Wyjdzie Że Jestem Kłamcą Ale Nie Jestem :) Narazie Jest 20 Slotów Żeby Mogła Wejść Cała Administracja + Budowniczy ! Przewidziany Start Serwera To 2014-07-29 ! Mamy Nadzieje Że Do Tego Czasu Poczekacie Na Nas !

Serwer Będzie Nazywał Się EVERON.PL ! Bardzo Serdecznie Dziękuje Za Tą Nazwę @Skyfer Teraz Kilka SS Ze Spawna [Arenki Wam Nie Wydam xD<I TAK JEST W BUDOWIE xDZapraszam Do Głosowania W Ankiecie :) Strona WWW Będzie Już We Wtorek Na Stronie Będzie Top 10 PvP :) Tak Samo Jak Na Serwerze. Jak Będzie Gotowa To Będę Edytował Post ! Dostępny Będzie Textur Pack Do Pobrania Gdy Wejdziesz Na Serwer.

==============================================================

SCREEN SHOTY !

P.S ! Spawn Może Zostać Zmieniony Został Zbudowany Przez Mnie Dlatego Może Być Nie Ładny Oceniajcie ;) Budowniczy Wraca W Poniedziałek Z Wakacji Dlatego Mamy Małe Opóźnienie ! 

==============================================================

post-1188601-0-72381200-1405810287_thumb.png

post-1188601-0-32907300-1405810313_thumb.png

Przepraszam Że Tak Mało :) P.S Szukam Grafika [PW]

Opublikowano

Otwarcie a moje urodziny. :D Liczę na jakiś prezent ;].

Co do reklamy raczej nie ten dział ^^ PS.Brzydka ta reklama ;/

Co do serwa uważam, że może być ciekawy. Mam też nadzieję, że arena bedzie ładniejsza niż spawn. :P Oraz żeby była duża i nie za mało skrzynek ;)

17abys.png              

"Haters gonna hate hate hate hate"

Opublikowano

Przykro mi to stwierdzać ale twoja zapowiedź mnie nie zachęciła do zagrania na tym serwerze lecz ss'y trochę podratowały  .

Silentiumpc gladius m20 | Silentiumpc vero L1 500w | Msi b150 pro/vdh | i5 6500 | Sandisk ssd plus 240GB | Silientiumpc Fortis 3 | 8GB DDR4 | Gtx 660 OC 2GB |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...