Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam dobrego MMO

Hamon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Szukam jakiegoś dobrego MMO. Głównie zależy mi na przyjemności z gry ,by nie było masy botów i by client ważył max. 8gb. A i oczywiście by nie było zasady P2W.

Opublikowano

@kakako15
Zacznij czytać człowieku co pisze autor tematu.. 8gb max..

@topic

Dlaczego uparłeś się na 3D? Grafika jest tylko grafiką, liczy się grywalność, nie sądzisz? Sam napisałeś, że z gry chcesz czerpać przyjemność, z 2D to jest niemożliwe? Szczerze? JA Największą przyjemność czerpię zawsze z nienawidzonej niegdyś przeze mnie Tibii. Hejtowałem tę grę bez przerwy, aż sam zacząłem maniaczyć, bo jednak adrenaliny w niej nie brakuje. Ale jeśli chodzi o 3D, to poleciłbym SilkRoad, ale ale.. Nie iSRO, nie SROR, lecz prywatny serwer, który zapowiada się świetnie, oraz naprawdę dba o graczy. Konkretnie, to chodzi mi o ExcaliburOnline. Polecam również SMITE, ale to już jest MOBA, to nie wiem czy Ci przypadnie do gustu ;) 

Opublikowano

Zobacz Prywatne Serwery Lineage II, Prywatne Serwery Allods Online.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...