Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, 21 wychodzi bol dla free userow , mam pytanie jakie skrypty/postacie(4.12) moga mi pomoc wyjsc bez problemu z silver 4 do gold 5 (tyle starczy, niejestem jakims pr0 elo graczem i niepotrzebuje platyny/diam/czelen.)

ulubione linie : top/jungle/support , na inne linie nawet niechodze, odrazu wychodze z lobby

ps. do wszystkich co beda plakac zebym gral bez bola, na silverze graja teraz takie scierwa ze ledwo wejde do gry a oni juz po 0/5 wiec potrzebuje cos naprawde dobrego i wytrzymalego (lubie postacie typu ryze/ww/volibear bo niepadaja jak szmaty) by wspomoc team i wykerowac gre

Z gory dziekuje, + leca za kazda pomoc , czekam na was :>

Opublikowano

katarina the sinster blade + fge

syndra by honda7 zajebiste stuny i q tez

jak tymi sie wybijam jak jest free bol :D 

z s5 jestem s2

Opublikowano

wolalbym cos na topa/jungle/supporta, bo na midzie mi troche zle idzie xD (zawsze mnie przefarmia, na topie z tym problemu np niemam  xD)

Opublikowano

Ale to bol Ci będzie farmić .... 

Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość.

21076673_155844708327715_28800624_n.jpg

Opublikowano

witam, 21 wychodzi bol dla free userow , mam pytanie jakie skrypty/postacie(4.12) moga mi pomoc wyjsc bez problemu z silver 4 do gold 5 (tyle starczy, niejestem jakims pr0 elo graczem i niepotrzebuje platyny/diam/czelen.)

ulubione linie : top/jungle/support , na inne linie nawet niechodze, odrazu wychodze z lobby

ps. do wszystkich co beda plakac zebym gral bez bola, na silverze graja teraz takie scierwa ze ledwo wejde do gry a oni juz po 0/5 wiec potrzebuje cos naprawde dobrego i wytrzymalego (lubie postacie typu ryze/ww/volibear bo niepadaja jak szmaty) by wspomoc team i wykerowac gre

Z gory dziekuje, + leca za kazda pomoc , czekam na was :>

Na wszystkie twoje linie nie ma specjalnych skryptow zwlaszcza dla FREE, dlatego jesli nie stac cie na wiecej bez Bola to po prostu w tym silverze zostaniesz.

Jungle-AutoSmite/activator

Top-Riven

Support-Bilbao series.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...