Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GoldPVP

Lukasz512

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[/img]

adresserwera.pngNaverWorld.hostmc.pl,S8.HOSTMC.PL:12292

PvP.png

sloty.png100

1.7.2.png

bialalista.png

premium.png

potwory.png

zwierzeta.png

nether.png

pvp.png

ekipa.png

dodatkowe.png
Serdecznie zapraszam na serwer GoldPvP,gdyz na nim mozna potrenowac skilla pvp . Na serwerze takze znajdziecie wiele skrzyn ukrtych w miescie.Pewnie myslicie ze jest to serwer jak kazdy? Lecz jestescie w błedzie ! Na serwer dodano łuki z mocami takimi jak spowolnienie Oraz wiele innych nowosci,na serwerze znajduja sie też magazyny mozna wykupic go za 8000 na tydzien :),W najblizszym czasie mamy zamiar dodac wiele innych arenek typu standard,kox,knock gaming. :) Zapraszamy!Miles jazabwy oraz duzo killi.

image.png

Opublikowano

server slaby gralem poszedlem na pvp mialem eq diax prot IV i koxa zjedzonego i poszedl na mnie typek.. kilka hitow nie bylo mnie ( jak dla mnie cziter ) 

za dobre miecze ja bym wolal cala zbroja prot IV i miecz ostr. 3 zaklety 2

kto tez tak uwaza daje like moze cos zmienia 

Opublikowano

On mówi prawdą - mi się nawet nie chce sprawdzać serwera widząc prezentację i kilkadziesiąt błędów w 4 zdaniach. Zapamiętaj - prezentacja to pierwsze spotkanie  gracza z serwerem. Jeżeli ona nie przekona to gracz uzna, że serwer jak każdy inny - taka jest rzeczywistość.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...