Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Program do aktualizacji sterowników

RasMatt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Potrzebuję programu który zaktualizuje mi sterowniki do najnowszej wersji.

Chodzi o to że po przejściu z Windows 8 do 8.1 występują niezgodności sterowników.

Niezgodności zlikwidowane są po instalacji najnowszej wersji sterowników,

posiada ktoś może taki darmowy program?

/Lenovo Z500 i5

Opublikowano

Właśnie w typ problem że pobierać wszystkie sterowniki po kolei to dość czasochłonny proces, nie wiem czy lepszym rozwiązaniem było by użycie programu który wyszuka mi i zaktualizuje sterowniki do najnowszych wersji.
Chyba że taki program nie działa z taką dokładnością sterowników jak na stronie producenta.

Jakie jest twoje zdanie? :)
Czy lepiej użyć programu czy ręcznie pobierać?

Opublikowano

Właśnie w typ problem że pobierać wszystkie sterowniki po kolei to dość czasochłonny proces, nie wiem czy lepszym rozwiązaniem było by użycie programu który wyszuka mi i zaktualizuje sterowniki do najnowszych wersji.

Chyba że taki program nie działa z taką dokładnością sterowników jak na stronie producenta.

Jakie jest twoje zdanie? :)

Czy lepiej użyć programu czy ręcznie pobierać?

Nie wiem, ja zawsze sciągałem ze strony producenta i zawsze byłem pewny że mam najnowsze i "oryginalne" sterowniki.

Nie znam tego typu programów, choć wiem że istnieją :)

Opublikowano

Istnieją, i instalują sporo tzw. syfu na komputerze, zazwyczaj robią w komputerze niezły chaos.

Dlatego także zapytałem o skuteczność i znajomość takiego programu.
Ale muszę ci przyznać że lepiej to wszystko pobrać i mieć tą 100%-ową pewność że wszystko będzie ładnie działało.
Dzięki za opinię i zainteresowanie tematem. :)
Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...