Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Intrum - złodzieje?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Jakieś 2 lata temu gdy było jeszcze 3 miechy do końca umowy o internet z Orange doszło do jakiegoś nieporozumienia. Wyłączyli internet od tak sobie twierdząc że umowa już się skończyła. Tłumaczyliśmy im że do końca pozostało jeszcze grubo 3 miesiące i poprosiliśmy o włączenie internetu. Orange szybciutko przyznało się do błędu, nawet były przeprosiny ( tylko nie pamiętam czy na piśmie czy przez telefon ). Powiedzieli że nie mogą przywrócić już dawnej umowy bo jest już rozwiązana a w zamian oferują nam korzystne warunki na nowej umowie. Rodzice się zgodzili chociaż im odradzałem. No i po jakimś czasie doszło do podpisania nowej umowy, przyszedł internet szybciutko śmiga, wszystko ok. Ale jakieś pół roku po podpisaniu umowy jakaś niewychowana pani dzwoni na stacjonarny i zaczyna pyszczyć że zaraz będzie u mnie komornik i mam zapłacić 200 zł. Nawet nie powiedziała o co chodzi po prostu jest dług i masz płacić ( coś tam wspomniała o Orange ale nawet jej nie zrozumiałem ). Oczywiście zignorowaliśmy ten telefon. Dzwonili jeszcze kilka razy już z coraz większym długiem przez jakieś pół roku. Oczywiście komornik nie przyszedł. Myśleliśmy że sprawa ucichła a tu 2 tygodnie temu znowu dzwoni jakaś pani z firmy "Intrum" i każe płacić. Nie wiem po prostu te telefony zaczynają mnie dobijać, dzwonią nawet o 6 nad ranem a i tak wiem że nie ma żadnego długu i nie będzie komornika. Mam postępować tak jak piszą na tej stronie http://forumprawne.org/windykacja/367218-intrum-justitia-sp-z-o-o-jak-pogonic-naciagaczy.html czy po prostu wyjebać stacjonarny. Jeżeli ktoś z was miał styczność z tymi pasożytami, powiedzcie jakie macie zdanie na ten temat.

4008f620557c76b9gen.jpg
Opublikowano

zrób co na forum pisalo w innym razie ci nie odpuszcza

1296916458_by_katalika_500.jpg

Przymuśmy,że ten kot to ty jako zwykły użytkownik,a ten lew,jako KidModerator.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...