Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dobry internet 3G.

her0es

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobry wieczór, potrzebuję trochę pomocy w sprawie internetów.

Szukam jakiejś w miarę taniej oferty.

Testowałem sobie Plus 100mb ale aż 7zł miesięcznie o.O, tyle że transfer sięgał 5Mbps.

Jest coś godnego polecenia?

Zaciekawiło mnie to:

Orange - pakiet 6GB na wakacje
Podobnie jak miało to miejsce w poprzednim, 2013r - Orange uruchomił promocyjne pakiet na wakacje - 6GB za 6pln na 60dni. Czas obowiązywania promocji - od 8 lipca do 31 sierpnia. Czyli można aktywować pakiet jeszcze ostatniego dnia i cieszyć się nim do końca października. Trzeba przyznać, że oferta jest bardzo dobra. 

Promocję można włączyć SMSem o treści INTERNET pod numer 570 (koszt zgodny z taryfą) w taryfach: Orange Yes, Orange One, Orange POP i Nowe Orange Go. Możliwe jest użycie krótkiego kodu: *110*67# (kod nie działa w taryfie OrangeYes). Uwaga! Usługa nie jest dostępna w Orange Free na Kartę (OFnK). Promocję można włączyć, także przez Orange On-line.

Sprawdzanie ilości danych - SMSem o treści ILE na numer 570, lub krótkim kodem: *110*65*1# (kod nie działa w taryfie OrangeYes)

[edycja 2014-04-10]

źródło: orange.pl

Ktoś testował? Jutro poszedł bym kupić starter, jeśli warto.

Hejo

Opublikowano

aha

wypierdalaj

1296916458_by_katalika_500.jpg

Przymuśmy,że ten kot to ty jako zwykły użytkownik,a ten lew,jako KidModerator.

Opublikowano

Polecam ten pakiet, właśnie sam z niego korzystam i ten post wysłałem dzięki niemu xD

Dobra oferta, opłaca się, jakby nie wystarczyło Ci te 6GB to zapraszam na pw mam inne dobre "sposoby".

Opublikowano

aha

wypierdalaj

ty wypierdolisz ale z % i ostrzeżeniem <3

Polecam ten pakiet, właśnie sam z niego korzystam i ten post wysłałem dzięki niemu xD

Dobra oferta, opłaca się, jakby nie wystarczyło Ci te 6GB to zapraszam na pw mam inne dobre "sposoby".

to chyba najlepsza, którą znalazłem. już piszę pw ^^

jak ktoś znalazł lepszą to niech się podzieli

Hejo

Opublikowano

A nie masz czasem zasięgu LTE? Bo w Red Bull Mobile jest LTE bez limitu danych, transfer do 70Mb/s za ok. 10zł miesięcznie. 

RAsfepN.png
Opublikowano

Nie jesteem pewny czy moj telefon moze uzywac 4g/ lte. To co na pewno to 3g dziala, oferta od rbm brzmi swietnie.

Hejo

Opublikowano

A nie masz czasem zasięgu LTE? Bo w Red Bull Mobile jest LTE bez limitu danych, transfer do 70Mb/s za ok. 10zł miesięcznie.

Ale to chyba tylko na abonament jest.

Orange jest najlepszy.

A z tym Orange to wiecie może jak wyglądają stawki po wakacjach?

Opublikowano

Orange jest najlepszy.

A z tym Orange to wiecie może jak wyglądają stawki po wakacjach?

Znalazłem ciekawy artykuł, dotyczący tego 'darmowego' lte i wychodzi na to, że dla mnie wakacyjna oferta orange będzie najlepsza.

http://jdtech.pl/2014/03/alternatywy-dla-aero2-darmowe-lte-w-play-i-redbullmobile.html

Hejo

Opublikowano

Mi na tym pakiecie z plusa wyciągało 10Mb, to zależy wszystko od zasięgu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...