Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki typ serwera?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jail.

Dlaczego? Hmm.. Brakuje mi dobrych serwerów tego typu, z unikalną rozgrywką, atmosferą.

Opublikowano

Nie zauważyłem (w tym samym momencie napisałem post). ;)

Jeżeli miałbym wybierać to survival, tylko komendy potrzebne administracji do zarządzania serwerem.

Tpa, spawn i inne tego typu komendy dla gracza. 

Opublikowano

Wszyscu lubia hardcore ale na poczatek musisz zalozyc survival dlaczego?

Idac tym tropem, ze hardcore- ban po smierci

Na serwerze masz 10 graczy (na poczatek to i tak dobrze) wbija gracz numer 11 (kox pvp lub cziter) ktory zabije 5 z twoich graczy i na serwerze pozostaje juz tylko 6 graaczy czyli zamiast serwer sie rozwijac to sie cofa w rozwoju. I sproboja tak rozkrecic serwer powodzenia.

Opublikowano

Żaden z nich nie polecam ponieważ jest ich od groma. Lecz jeżeli masz już wybierać z tych dwóch trybów to weź Survival. Dlaczego?! Ponieważ survival jest ciekawszy i bardziej lubiany przez graczy. Porównując statystycznie na survivalach gra więcej osób niż na Hardcorach. Tyle z mojej strony mam nadzieje że moja wypowiedź pomogła tobie choć odrobinę.

28668778758492166319.png

Opublikowano

Sporo juz było takich tematów, zrób serwer freebuild, tylko bez żadnych duży miast gdzie jest dużo budynków itp, po prostu spawn taki sam jak na frakcjach działki kopalnie itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...