Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Battlefield 4 przestał działać pomocy !

TheWojtek5020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja taki podobny, ale nie pamiętam dokładnie miałem na jednym serwerze.  Odblokuj ten port co piszę i zobacz czy nadal problem występuje. Daj również raport z speedtest.pl

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Internet ekstra. Odblokowałeś ten port?

Czekam na hasło do routera bo dostawca przy konfiguracji zmienił. A internet mam 50/5 mb/s ale wtedy był słabszy :P

f3d88a5d0_ahpaann.png

Opublikowano

Czekam na hasło do routera bo dostawca przy konfiguracji zmienił. A internet mam 50/5 mb/s ale wtedy był słabszy :P

Po co odświeżasz? Musisz odblokować ten port, ponieważ innego wyjścia tutaj nie widzę. Na pewno to jest winą problemu. 

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Po co odświeżasz? Musisz odblokować ten port, ponieważ innego wyjścia tutaj nie widzę. Na pewno to jest winą problemu. 

Dobra to czekam na odpowiedź dostawcy.

f3d88a5d0_ahpaann.png

Opublikowano

Odblokowałem ten port ale dalej mam tak że jak klikne żeby mnie odrodziło mam Battlefield 4 przestał działać. Ale nie wywala już problemu z portem 3659 w battlelogu. Co mam zrobić ?

f3d88a5d0_ahpaann.png

Opublikowano

Napisz jaki błąd wyświetla się na Battlelogu i screena z oknem zawiesienia z opisem szczegóły.

@Milosz245PL Na battlelogu nie ma nic. A co mam ci wysyłać za screen przy zawieszeniu ? Ekran gry robi się tak jakby przez mleko i pisze Program Battlefield 4 przestał działać. Klikam anuluj i wyłącza gre a na battlelogu nie ma nic

f3d88a5d0_ahpaann.png

Opublikowano

@Milosz245PL zainstaluje sorka ze pisze z innego konta ale moderator Why uznał że ten link do dxdiag był refflinkiem (facepalm) To tylko skrócony link przez sendscpace który sie generuje odrazu po wysłaniu pliku... Ale tak to jest 13 letni moderatorzy no ale co zrobisz ? No nic przeinstaluje gre i spróbuje może pomorze mam płyte więc jest ok

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...