Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nowy tryb gry na serwerze ;-)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemankoo!

Dzisiaj chciałbym was się zapytać czy zagracie na serwie na serwie ZOMBIE APOCALYSP?

Jak sama nazwa mówi będzie to Zombie Apocalysp, w nocy bedzie się spawnowała ogrmona ilość zombiaków z różnym wyposarzeniem od zwykłego zombie po Zombie z broją diax PROT 4. W noc należy znaleźć schronienie i przetrwać ją. W dzień zaś zombie się uspokajają (znikają, spawnią się w małej ilości, nie palą, nie są tak szybkie jak w nocy. W SKRÓCIE ich aktywność spada do minimum (ale nadal jakaś jest).) Bedzie można z zombie wydropić jakieś itemy np. Masz 5% że wydropi ci diax miecz sh 1. Ponadto będzie jakaś szansa że wystąpią problemy z słońcem (nie wiedziałem jak to ująć). Chodzi o to, że każda żywa istota znajdująca się na świetle w dzień (nie stoi w cieniu czegoś lub pod czymś. W skróci spotyka się bezpośrednio z światłem) bedzię się paliła ( Nie wiem czy w ogóle ten wątek zostanie wprowadzony)

I to tyle, mam nadzieje, że wam się spodoba taki tryb.( Jeżeli będzie dużo pozytywnych komentarzy, że się podoba od razu zaczynam prace nad serwer)

Opublikowano

Pomysł na serwer rewelacyjny. Tylko jest jeden problem. Bardzo dużo osób ma jakiś pomysł na serwer, a i tak 10% serwerów zostaje zrealizowanych.

Jezeli Ci się uda go zrealizować to czemu by nie pograć, ale w co wątpię.

Pozdrawiam Mistrz.

|| 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500 ||

Opublikowano

Pomysł bardzo dobry lecz raczej bez programisty to ty za dużo nie zdziałasz

Jeszcze nigdy nie widziałem takiego czegoś jeszcze jakby był hardcore :-)

skillhost-white.svg

Opublikowano

Nie jest to nowy tryb. Sam taki posiadałem. Zresztą teraz bodajże psp ma taki serwer - lub podobny.

@Trupioblady właśne hardcore miałem z tym :P

"Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,

a potem pokona doświadczeniem..."

Opublikowano

Pomysł masz rewelacyjny, choć jestem ciekaw co z tego wyjdzie. ;)

Musisz zebrać zgrany zespół, który zna się na rzeczy, a to już połowa sukcesu. ;)

Opublikowano

@Flakor
Powiedział co wiedział, sam masz serwer dayz ;):D
@topic
Wszystko ok,tylko potrzebne są autorskie pluginy, tego brakuję mi u Flakor :)

Opublikowano

@Flakor

Powiedział co wiedział, sam masz serwer dayz ;):D

@topic

Wszystko ok,tylko potrzebne są autorskie pluginy, tego brakuję mi u Flakor  :)

U mnie pluginy są autorskie prócz tych podstawowych.

@topic

A to z tym, że aktywność im spada to jest dobre.

Widziałem to w jakimś filmie. Zombiaki w dzień chodziły i były powolne, a w nocy biegały i był szybkę. Dobre!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...