Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LoL droper

HeeCreator

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spierdalaj.

Jesteś pewnie biedny więc nie masz VPS'a potrzebnego do tego więc się nawet nie interesuj. Skoro korzystałeś z enforca bo cie nie stać na vipa to sobie pomarzyć możesz o VPS'ie.

Opublikowano

Hmm... VPS kosztuje około 30/40 zł (nie wiem nie znam się będę pisał z tego co wiem o tym).

Działa to dokładnie tak jak on tam powiedział.

//Btw. Nie warto korzystać bo rajot może Cię do sądu podać za wyrządzanie szkody.

W końcu 2k euro drogą nie chodzi :D.

///Żeby nie było, że próbuje nastraszyć to musisz poszukać, ktoś na mpc tutaj wstawiał nawet to.

Opublikowano

Hmm... VPS kosztuje około 30/40 zł (nie wiem nie znam się będę pisał z tego co wiem o tym).

Działa to dokładnie tak jak on tam powiedział.

//Btw. Nie warto korzystać bo rajot może Cię do sądu podać za wyrządzanie szkody.

W końcu 2k euro drogą nie chodzi :D.

///Żeby nie było, że próbuje nastraszyć to musisz poszukać, ktoś na mpc tutaj wstawiał nawet to.

Selex to wstawiał na fanpejdża w maju.. ale i tak zwykła cebula z tym nic nie zrobi bo nie ma hajsu pozdro

Opublikowano

Selex to wstawiał na fanpejdża w maju.. ale i tak zwykła cebula z tym nic nie zrobi bo nie ma hajsu pozdro

Znaczy ostrzegam tylko :). Bo jak zwykła cebula zaoszczędzi, 30zł a będzie musiała wydać kolejne 10k zł to nie za bardzo XDD. Bez obrazy oczywiście.

Mam nadzieję tylko, że nie wzrośnie liczba dropperów po tym. Wiadomo historia lubi się powtarzać.

Opublikowano

Wiecie, że wrzuciłem Wam ten sam program na mój fanpage kilka miesięcy teamu?

No to napisałem przecie :D Tego samego dokładnie bo poznaję po ikonce nawet. Z tym, że ten Twój nie każdemu działa bo proces jest ale nic sie nie odpala.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...