Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wczoraj szukalem tanich tabletow do 300zl. Dzisiaj natknalem sie na wychwalany przez testerow tablet Prestigio Multipad 7.0 Pro Duo przeceniony z 400zl na 249zl. Wg mnie jak na tej klasy tablet to cena jest na prawde niska. Produkt sprzedawany jest na alledrogo, a wystawione sa one przez agito.pl . W przeciagu 4 dni tablet zakupilo az 24 osoby. Co o tym sadzicie? Brac czy nie, bo troche podejrzana jest ta okazja... sam juz nie wiem

Zapomnialem dodac, na stronie agito nie moglem znalezc tej promocji, dlatego wydaje mi sie to podejrzane.

Opublikowano

Za 249 złotych? Sprawdź, czy jest płatność z góry, czy przy odbiorze? Za taką cenę, to bierz, bo tablet super do filmów i internetu. Gorzej z grami.

Opublikowano

Gorzej z grami, mowisz. To ciekawe, poniewaz z wiarygodnych zrodel wiem, ze wiekszosc wymagajacych gier (tj gta 3, vice city, dark knight) smiga bez zarzutu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...