Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Nasus

Raageer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trinity pod DMG, Gaunlet Tank

Merkury - Trinity/Gaunlet - Spirit Visage - Omen - sytuacyjnie/ Lodowe Serce/Banshee/Ta kolczuga na 100 arma i zadaje 30% coś tam

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Na linii wg mnie rushujesz spirit visage/frozen heart (zalezy od enemy) jako 2 item trinity > gauntlet poniewaz z gauntletem masz zbyt mocny push, potem sytuacyjnie, chociaz gauntlet sprawdza sie przeciwko champom jak riven

Opublikowano

Trinity ogólnie a jeśli dostajesz po dupie a przeciwny team jest heavy ad to lepszy gauntlet, jednak trinity daje hp a arma możesz mieć z np omenu czy sunfire w takiej sytuacji które też kupisz, zależy czy wygrywasz czy przegrywasz, ja vs ad linie składam zazwyczaj frozen hearta a vs ap spirit visage, sheen to 2 item następnie składam merce/but buty 60 speeda to też zależne od enemy, reszta jak w poradnikach.

Gauntleta kupowałem tylko w s3 w s4 mi się nie zdarzyło a mam 30 rankedów nasusem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...