Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DYSKUSJA] Konkurs - Wymyśl kreatywny tytuł.

PhilipNlol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie rozumiem zbytnio przesłania tego konkursu. Do czego mamy wymyślić ten kreatywny tytuł, może trochę informacji bo ja z tego nic nie zrozumiałem.

Opublikowano

Nie rozumiem zbytnio przesłania tego konkursu. Do czego mamy wymyślić ten kreatywny tytuł, może trochę informacji bo ja z tego nic nie zrozumiałem.

Według cytatu:

[...]mianowicie należy wykonać jak najbardziej kreatywny tytuł dla podanego niżej obrazka.[...]

Również sama nazwa tematu mówi o wymyśleniu najbardziej kreatywnego tytułu dla obrazka:

msg-824895-0-67482500-1404590120_thumb.j

Opublikowano

Okej dzięki za informacje.

p.s: Ja żadnego obrazka w temacie, jedynie tekst:

Zapraszam do dyskusji na temat konkursu!

Opublikowano

Nie za bardzo ogarnąłem... jak ma wyglądać taki tytuł? Ile słów? To ma być taki dwu wyrazowy czy co? xD

Dziękuję za zwrócenie mi uwagi, nie uwzględniłem tego w regulaminie.

Limit wyrazów to 6.

Gość Majoreq.
Opublikowano

Głupi konkurs. Nikomu nie chcę się myśleć nad czymś takim, wolą narysować w paintcie creepera, a nagrody wziąłeś od forum, tylko serwerek dorzuciłeś. A dopiero co był konkurs...

PS. Ile osób się już zgłosiło w konkursie?

Opublikowano

Głupi konkurs. Nikomu nie chcę się myśleć nad czymś takim, wolą narysować w paintcie creepera, a nagrody wziąłeś od forum, tylko serwerek dorzuciłeś. A dopiero co był konkurs...

PS. Ile osób się już zgłosiło w konkursie?

Witaj Hejcie,

pozwolę sobie krytycznie się wypowiedzieć na temat twojego obcowania na forum i na temat powyższego zdania.

Pominę już to, że czasami robisz więcej błędów niż liter w wyrazie, potrafisz tylko i wyłącznie krytykować, nie wiem czy to jest wpływ nicku, czy po prostu głupoty.

Nagród byłoby więcej, ale administracja po prostu się nie zgodziła, ot proste. Nagrody są nie typowe, bo do wygrania są również gry (jakbyś nie zauważył) oraz serwery minecraft na 30 dni.

Drugą rzeczą jest to, że nie potrafisz nic zrobić samemu, skoro sądzisz, że konkurs jest głupi, czy dopiero co był konkurs odpowiem standardowym zdaniem "zrób lepszy"  :).

Dodatkowo! Trzecią rzeczą jest kwestia "ile osób się już zgłosiło w konkursie", (no cóż, widać, że nick Hejt oddziałuje na twoje posty), jest wyraźnie napisane, że konkurs jutro się zaczyna i temat zostanie otwarty. Wracając dalej do konkursu, na celu miałem stworzenie czegoś oryginalnego i unikatowego, nie kolejne rysowanie w paincie, photoshopie, robienie screenów, tylko takie coś.

Pozdrawiam  :)

Powyższy post nie ma na celu obrażenia użytkownika, jest trochę przesadzony (satyrystyczny).

Opublikowano

Boże, co takie ogromne ograniczenie? Chciałem zrobić dwuwyrazowy tytuł, a tu nagle 6... Przecież taki tytuł z 6 literkami będzie bez sensu... No ale, może coś wymyślę. ;-;

Opublikowano

Boże, co takie ogromne ograniczenie? Chciałem zrobić dwuwyrazowy tytuł, a tu nagle 6... Przecież taki tytuł z 6 literkami będzie bez sensu... No ale, może coś wymyślę. ;-;

6 wyrazowy nie 6 literowy. 

tumblr_mmp5ttWLvb1qlawd6o1_400.gif

Opublikowano

6 wyrazowy, nie litery, wyrazy  :)

Opublikowano

Konkurs jak najbardziej na +.

tumblr_mmp5ttWLvb1qlawd6o1_400.gif

Opublikowano

Mam wrazenie, ze autor zrobil przypadkowe zdjecie i sam nie miałby pomyslu jak by to nazwac xD

Ale konkurs fajny, spróbuję :)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Otwórzcie temat

Już jest otwarty, przeglądarka mi odmówiła posłuszeństwa.

Na szczęście 7 minut to nie takie duże opóźnienie.

Opublikowano

Mam niestety przeczucie, że konkurs zakończy się podobnie jak ten dot. wymyślenia opisu działu Last Chaos, czyli że wygra nagłupszy z możliwych, ale samą chęć, że ktoś ruszył d*** i zrobił konkurs popieram.

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Mam niestety przeczucie, że konkurs zakończy się podobnie jak ten dot. wymyślenia opisu działu Last Chaos, czyli że wygra nagłupszy z możliwych, ale samą chęć, że ktoś ruszył d*** i zrobił konkurs popieram.

Postaramy się zrobić tak, aby konkurs był lepszy niż poprzedni  :).

Opublikowano

Nie można powiedzieć, że wygra najgłupszy, kreatywność może być spójna z idiotyzmem... taki kraj.

Moim zdaniem redaktorzy MC nie powinni brać udział w tym konkursie, to przecież ich dział. ;x

Opublikowano

Nie można powiedzieć, że wygra najgłupszy, kreatywność może być spójna z idiotyzmem... taki kraj.

Moim zdaniem redaktorzy MC nie powinni brać udział w tym konkursie, to przecież ich dział. ;x

A widziałeś chociaż jaki opis wygrał konkurs w "Last Chaos"?

Jeżeli dobrze pamiętam to było coś w stylu "Każde MMO jest jak Last Chaos, ale Last Chao nie jest jak każde MMO" (czy coś w ten deseń), takie coś wygrało konkurs, ale teraz jak patrzę to opis pozostaje stary (czy też inny).

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Czy "w" "a" "i" liczą się jako wyrazy?

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...