Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] IslandWorld

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka Mam Pytanka

1. Jak zrobić aby Tabliczki się zapisały na wyspie tak jak jest na schemacie 

2. Jak zrobić oddzielne itemki w skrzynce na start wyspy Dla VIP, SVip, MVip [ aby kazdy miał inne ] i uprawnienia do tego ;d

wiesz co ? Wbij w ten link : www.youtube.com/user/MrDjCitrox/videos  daj suba i roześlij znajomym ;_0

Opublikowano

1. Tego nie wiem.

2. Dla każdej rangi musisz utworzyć osobny schemat (z różnymi itami w skrzyniach)

Nie oczekuj od dnia tego, co mogą dać jedynie lata. Ale nie zapomnij, że lata składają się z wielu dni, nie zmarnuj ani jednego.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngMacsch15 Oglądałem go i nie znalazłem tego co chciałem ;c

wiesz co ? Wbij w ten link : www.youtube.com/user/MrDjCitrox/videos  daj suba i roześlij znajomym ;_0

Opublikowano

@Dj Citrox 

ptk 2 możesz zrobić osobne pomieszczenia dla każdej rangi jest taka flaga i tam ustawić plugin że bd się respić itemki w skrzyniach 

Opublikowano

@Dj Citrox 

ptk 2 możesz zrobić osobne pomieszczenia dla każdej rangi jest taka flaga i tam ustawić plugin że bd się respić itemki w skrzyniach 

On chce wyspy deklu. Trzeba zrobić osobne schematy i do rang przypisać.

Nie oczekuj od dnia tego, co mogą dać jedynie lata. Ale nie zapomnij, że lata składają się z wielu dni, nie zmarnuj ani jednego.

Opublikowano

ja wiem jak robić schematy . mi chodzi o itemki w skrzyniach aby każda ranga miała inne

Opublikowano

2. Próbowałem już to zrobić Lecz nie Idzie bo itemki w skrzynce sie nie zapisują ;c

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...