Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

sposob-na-podaj-swoj-numer

Mufasa.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema , potrzebna mi strony z wysyłaniem nie swojego numer i odbieranie go na stronce znacie jakieś? 

dotyczy to tych jebanych naciągaczy co wyłudzają hajs za podanie numeru

Opublikowano

"wyłudzają" xD
Powiedz mi jedną rzecz - jesteś upośledzony czy coś? Bo innego wytłumaczenia na taki debilizm nie znalazłem...

Opublikowano

"wyłudzają" xD

Powiedz mi jedną rzecz - jesteś upośledzony czy coś? Bo innego wytłumaczenia na taki debilizm nie znalazłem...

A ty jesteś pierdolnięty czy udajesz takiego przygłupa? :)

PS dowiedz się więcej a potem pogadamy..

Nie ma takich, bo nie akceptują takich numerów. W ogóle komu by to się opłacało, co? 

Są łosiu http://www.wykop.pl/ramka/1932224/sposob-na-podaj-swoj-numer-z-polskimi-numerami/ , ale ta nie działą na tą chwilę więc jak się nie znasz to po c**j się wypowiadasz? gimbusy

Opublikowano

Tak, a więc jesteś po prostu tępy.
 Jakim debilem trzeba być, żeby dalej wierzyć, że plik, który wymaga podania numeru nie jest fejkiem? xD

Opublikowano

Tak, a więc jesteś po prostu tępy.

Jakim debilem trzeba być, żeby dalej wierzyć, że plik, który wymaga podania numeru nie jest fejkiem? xD

sprecyzuj to pytanie pierdolnięty homoseksualisto bo c**j wie o co ci chodzi? .. Czy film będzie działać po wysłaniu swojego numeru? czy o co?

@no to elo report leci , nie wnosisz nic do tematu tylko zbędny spam

Opublikowano

Są łosiu http://www.wykop.pl/ramka/1932224/sposob-na-podaj-swoj-numer-z-polskimi-numerami/ , ale ta nie działą na tą chwilę więc jak się nie znasz to po c**j się wypowiadasz? gimbusy

Geniuszu, najpiew naucz się pisać, a dopiero później wypowiadaj się na forach duskusyjnych. Odczytać SMS, a SMS płatnego przy którym trzeba podać PIN albo zwyczajnie odpowiedzieć na niego akceptując regulamin to różnica. I wiesz co? Nawet znam taką stronkę o która ci chodzi, ale za chuja ci nie podam. Hahaha, elo

T@

Nie ma takich stron, elo

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Nie istnieje coś takiego, oszukać oszusta to nie taka łatwa sprawa.

Opublikowano

ale to chyba trzeba miec hajs na koncie, a na takich stronkach to te odbieracze maja puste konta, o to chodzi? :D

xnu6ww.png

76561198039800791.pngAddFriend.png

Opublikowano

Są to tak zwane reklamy można je robić w grach, a za wysłanie sms dostajesz gemy (w przypadku smite), ale przy wysłaniu go uaktywnia się subskrypcja.

Polecam Ci iść do sklepu kupić starter za 5zł, i już.

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...